Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elítélendő az, hogy ki akarok...

Elítélendő az, hogy ki akarok próbálni egy-két "drogot"?

Figyelt kérdés
Valamiért már vonzanak egy ideje a tudat módosítószerek,főleg az LSD meg a cannabis.

2014. szept. 13. 14:37
 1/7 anonim válasza:
67%

nem. csak gondold végig hogy biztos kell e ez neked. mármint biztos jó meg minden de volt már olyan barátom aki elkezdett füvezni és nagyon nagyon nehezen tudott leszokni. közben rengeteget veszekedtünk.és a legrosszabb az volt hogy mindketten szerettük a másikat.

szóval szerintem inkább igyál meg cigizzél mint a drog.

2014. szept. 13. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd ! Mert később megfogod bánni !
2014. szept. 13. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Inkább fogyassz ilyen drogokat, mint alkoholt, vagy dohányt, de LSD-t ne fogyassz, ha van rokonod, aki skizofrén.
2014. szept. 13. 17:11
 4/7 anonim válasza:
100%
az lsd-t nem ajánlom mert én azt hallottam hogy akármikor lehet 'flashbacked' tőle ritka de visszajön a szer hatása és lehet ez akár egy állás interjún is ahol nem szerencsés amúgy a fű semmi nem fogsz rá szokni én már 4 éve csinálom volt már hogy 1 évet is hagytam ki és semmennyire se pangtam,kattogtam utána
2014. szept. 15. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért az se mindegy milyen fű.

Ha például telefecskendezik szintetikus kannabisz származékokkal, arra sokkal könnyebb rászokni, de ha sima fű, akkor sem mindegy melyik.

Pl. a magasabb THC arányú hibridekre könnyebben rá lehet szokni, mint azokra, amelyekben alacsony a THC tartalom és inkább a CBD magas.

2014. szept. 15. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
LSD-vel csak óvatosan, mert könnyen bad tripped lehet, és az nem lesz túl kellemes élmény. Előtte olvass utána a dolognak hogy mire számíthatsz, és helyes legyen az adagolás. A cannabis egy viszonylag ártatlan drog, de én arra se szoknék rá a helyedben.
2014. szept. 16. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, nem egy sátáni dolog ez mint ahogy itt a középkori szintű köztudatban él, ha havonta 1-2szer használsz valamit semmi bajod nem lesz tőle, persze nem a keményebb drogokra gondolok (heroin, amfetamin stb..)

LSD-vel pedig vigyázni kell, mindig legyen melletted valaki aki vigyáz rád a hatás alatt, és próbálja úgy alakítani a környezetet hogy ne legyen bad triped, ráadásul flashback is előfordulhat ez azt jelenti hogy akár hónapok múlva is bekábulsz tőle úgy h előtte semmit sem szedtél

LSD helyett inkább a meszkalint ajánlanám, jóval enyhébb a hatás és flashback sincsen

Amúgy feltétlenül nézz körbe hogy volt e a családodban skizofréniás vagy más pszihés beteg, a tudatmódosítók előhozhatják ezeket a lappangó betegségeket

2014. okt. 9. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!