Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg elítélendő, hogy...

Tényleg elítélendő, hogy ezért akarok programozott császárt?

Figyelt kérdés

Az első szülésem sürgősségivel ért véget. Irtó nagy szerencsém volt,hogy nem halt meg a babám. Igaz, lett egy kis hipotóniánk, de egy évesen most úgy néz ki behozta a lemaradást. De én még mindig nem vagyok túl a szülésen. Ráadásul a Dévényen nagyon sok baba van, akik szülés közben lettek oxigénhiányosak. Már most rettegek a szüléstől. A dokim is mondta,hogy nyilván kisebb az esélye így már a rendes szülésnek, de ha ennyire szorongok, rettegek, akkor talán jobb lenne a programozott.

Ismerős körben megkaptam a kérdést,hogy tán félek a fájdalomtól? Nem, rettentő nagy fájdalom küszöböm van. Egyszerűen a komplikációtól félek, és nem akarom végigrettegni a 2. terhességem!

Miért akkora bűn ez?

2013. jan. 8. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Én teljes mértékben megértelek. Ne foglalkozz másokkal, neked csak az a lényeg, hogy komplikációmentesen szülessen a gyereked.

Kétlányos 22hkm.

2013. jan. 8. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb egy programozott császár, mint egy végigrettegett terhesség és szülés. Ne hallgass az ilyen ismerősökre, valószínűleg szerencséjükre egyikőjük sem élte át azt, amit Te. A Te és a babád egészsége a legfontosabb.
2013. jan. 8. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Engem is sürgősséggel műtött az ügyeletvezető doki.

Nagyon rossz élmény volt több okból is, de szabályosan rettegtem, hogy másodszorra meg kell szülnöm. Inkább az ismert, biztos rossz.

Sokat vívódtam ezen, de végül megbeszéltük a dokival (hozzá mentem vissza), hogy az én előzményeimmel simán megműt, emiatt ne parázzak.

Engem szerencsére a környzetem nem csesztet emiatt.

2013. jan. 8. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt,és én a heg szétválásától félek szülés közben...de majd a dokim ugy is tudni fogja h mi a jobb.
2013. jan. 8. 16:00
 5/8 Jégtánc ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem elítélendő,viszont abba is bele kell gondolni hogy ugyanannyi rizikóval jár.Talán még többel is,hiszen akkor is egy műtét,ahol bármi megtörténhet.Nekem is sürgősségi császárral született az első fiam,na akkor azt mondtam soha többet gyermeket:) 3 évre rá megszületett a második fiam,simán hüvelyi úton.Fel sem merült bennem hogy császár legyen.Mondjuk akkoriban nem is volt számítógépünk hogy mindenféle rémtörténeteket olvasgassak:)) Teljesen az orvosomra hagyatkoztam.Nem bántam meg egyáltalán.Az hogy a Dévényes tornán olyan sok gyermeket látsz,az egyáltalán nem mérvadó,mert sokkal de sokkal több az a gyermek aki egészségesen születik.Egyáltalán nem bűn egyébként ,csak szerintem tök feleslegesen szorongasz.
2013. jan. 8. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Keress segitseget bar mar reg kellett volna . Nem normalis dolog hogy rettegsz ezt egy pszihologussal kene megtargyalni.
2013. jan. 8. 18:13
 7/8 cicahopp ***** válasza:
100%
keress jó orvost és egy szülésznőt aki tartja benned a lelket! amúgy szerintem nem " bűn" elsőm nekem is császár ,második is az lesz ,akkor már tudjam mire számíthatok ... pedig nagyon szerettem volna természetesen szülni
2013. jan. 8. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem felesége az első alkalommal spontán szült,de túlhordta a kisfiút és mindketten fertőzést kaptak,tele nyomták őket antibiotikummal,ráadásul a kisfiú emiatt lassabban fejlődött,így a kislányt már programozott császárral szülte,hogy ne legyen ilyen probléma.Teljesen más az ilyen kérdés,minthogy valaki azért kér programozott császárt,mert az neki egyszerűbb meg könnyebb,vagy mint a kávészínűek nem bírják a fájdalmat és szülés előtt megisznak néhány kávét hogy magas legyen a vérnyomásuk.
2013. jan. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!