Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már szinte beteges, hogy csak...

Már szinte beteges, hogy csak azon jár az agyam, hogy most vajon mit gondolnak rólam, meg, hogy nézek ki éppen? 18F

Figyelt kérdés
Ma gondoltam bele, a buszon ülve, hogy amúgy min jár az agyam, miről szoktam gondolkodni, és szomorúan vettem észre, hogy MINDIG, de tényleg mindig, általában utcán mikor megyek, suliban ülök, várom a buszt, az van a fejemben, hogy most hogy nézek ki, jól áll rajtam a ruha, mit gondolhatnak? Csak én vagyok ilyen? De nem tehetek róla, azt nem tudom csinálni, hogy ne gondolkodjak. Olyan, mint a vírus, egy gondolatfoszlányból indul és csak terjed.. Mit csináljak, ha másra meg nem is nagyon tudok gondolni? Tiszta megfelelési kényszer.
2014. szept. 11. 13:37
 1/2 István000 válasza:

Próbálj meg más dolgokra gondolni. Ne számítson mások véleménye. Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. :)

Ha van rá lehetőséged, hallgass zenét. Próbáld ki a jógát. Segít gondolataid kontrollálásában.

De ahogyan idősödsz, ez változhatsz. A férfiak tudnak úgy csinálni valamit, hogy közben nem gondolnak semmire sem. Majd megtapasztalod. Na az igazán felüdíti az embert. :)

21F

2014. szept. 11. 14:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Bármikor, ha tehetem zenét hallgatok, utcán, buszra várva, még van mikor az iskolában is. De igazából nem is úgy kell érteni, hogy azon gondolkodom, hogy mások mit fognak gondolni, ha ezt meg ezt csinálom, hanem, hogy az adott pillanatban, mi az első benyomás, ha értitek.. De amúgy nem igazán adok arra, hogy más mit gondolhat, hanem inkább csak érdekel, ami kicsit azért eltérő.
2014. szept. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!