Mit tegyek? 18F

Figyelt kérdés

Üdv, rövid és lényegre törő leszek.

Utálom az életem az állandó viták miatt, amit nagy részben a pénzhiány okoz itthon, az iskolai eredményeim miatt és a folytonos önbizalomhiányom által okozott stresszem miatt. Egy idegroncs vagyok lassan és nem tudom senkivel megosztani. Az öngyilkosság is sokszor megfordul a fejemben... mi a szart csináljak?

(Utálom magam, hogy idáig fajult a dolog, hogy ide írtam....)

2014. szept. 7. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Oszd meg velem. :)

De most komolyan beszélj róla valakivel. Hidd el segít, ha nem egyedül kell megbírkózni vele.

2014. szept. 8. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Utálod magad, hogy ideáig fajult a dolog, hogy ide írtál? :D

Én majdnem napi szinten írok ki, főleg a problémáimmal kapcsolatban.

Igaz, mi azért anyagilag nem vagyunk rossz helyzetben, persze vannak itthon is viták, és az iskola is stresszel, nem is kicsit, főleg most, hogy 1 hónapig semmi időm nincs, a próbák, az év eleji felmérők, meg az ismételten koránkelés stb miatt.. Pont valamelyik nap gondoltam én is arra, hogy mi lenne, ha ennyi volna az életemnek, de nem látom értelmét, mivel akkor már inkább megfogom magam és elutazom valahová csak úgy hirtelen, mindent hátra hagyva, és előbb szerencsét próbálnék. Nem tudom, mit csinálj. Én heti 3-4x kondizom, egész nap tiszta idegroncs vagyok szintúgy, de mikor edzhetek, akkor minden sokkal jobb lesz. Próbáld ki szerintem. 18F

2014. szept. 8. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát igen. A család ritka esetekben a legnagyobb öröm és áldás, de sajnos a legtöbbször a legnagyobb csapás és szenvedés oka egy ember életében.
2014. szept. 8. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Sport!Lehet kondi is (én is ezt a tábort erősítem).

18/F

2014. szept. 9. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Esetleg pszichologus?

De ha az is segítene ha valakivel beszélnél, nyugodtan írj privát:)

2014. nov. 13. 02:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is írj, nyugodtan! Nagyon szívesen meghallgatlak és neked is jót tenne kibeszélni, tényleg:)
2015. jan. 21. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Átmeneti állapot volt csak szerencsére. Most se változott sok minden de könnyebben viselem a dolgokat.
2015. márc. 28. 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!