Sokkal jobb lenne,ha a szüleim azon a bizonyos estén fékezik magukat.
Csak erre tudok gondolni, szerintem az én életem egy nagyon rossz dolog, aminek meg se szabadott volna történnie.
Más is érez így?
2014. szept. 7. 18:25
1/10 anonim válasza:
mért utálod az életet? nincs nőd/fiúd? vagy csak simán szerencsétlen vagy? vagy a szüleiddel nem jó a viszonyod?
hány éves vagy?
2014. szept. 7. 18:36
2/10 anonim válasza:
Én is így érzek. Semmi értelme az életemnek. Ha meghalnék, nem hiányoznék senkinek.
2014. szept. 7. 18:37
3/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.Van barátom, anyukámmal jó a viszonyom,apám nincs.
De világ életemben ilyen voltam.
Azért utálom,mert nincs értelme tovább. Régen jó volt,most tűrhető,de a jövő teljesen sötét és rossz.
A barátaim elhagytak,a családom nagy része utál.
2014. szept. 7. 18:45
4/10 anonim válasza:
Tegyél ellene,önsajnáltatástól nem lesz jobb.
Ja,és van,akinek ennyi sincs,mint neked.
2014. szept. 7. 18:48
5/10 anonim válasza:
"de a jövő teljesen sötét és rossz."
hááát... neked kell az értelem fényével áthatnod, hogy világos, tiszta , ragyogó legyen, ami még nincs, csak majd lesz. Nem független tőled, nagyon nem.
2014. szept. 7. 18:49
6/10 A kérdező kommentje:
Körül vagyok véve olyan emberekkel,akiknek annyi sem jutott,mint nekem.Tudom milyen az.
És a jövő sajnos egyáltalán nem rajtunk múlik
2014. szept. 7. 22:52
7/10 anonim válasza:
Nem, a jövő csak és kizárólag rajtad múlik.
2014. szept. 8. 22:51
8/10 anonim válasza:
A "csak és kizárólag" túlzás, nem így van. Vannak dolgok, amik nem rajtunk múlnak. De ami rajtunk múlik - ezekben az esetekben is-, az, hogy mennyire értjük meg, ismerjük meg, és hogy fejezzük ki mindezt? És ez nem mindegy! mert ha mélyebbre jutunk a megismerésben nagyon jó. És meg kell találni, azt ahol amit megértettél, megismertél azt ki is tudd fejezni. A munkában biztos, és még ki tudja miben,énekben, rajzban? Egyszerűen ezek a fontosak és jók a világban, ezért írtam, nem független tőlünk a világ, a jövő.(5)
2014. szept. 9. 08:06
9/10 anonim válasza:
azért vagy a világon, velem együtt, hogy pazarold a kőolajat és az oxigént, na meg hogy foglaljuk a helyet.
2014. szept. 11. 21:32
10/10 anonim válasza:
Tanuld meg azt értékelni, amid van. Bizony sokaknak még ennyije sincs, mint neked. Próbáld meg mindennek a pozitív oldalát nézni. Ahogy mondani szokták, "félig tele van a pohár", így kell gondolkozni, és nem úgy, hogy félig üres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!