Más is érez így?
Nem akarom folytatni az eddigi életemet, változni akarok önmagam akarok lenni ,elakarok futni és csak futni elegem van abból a személyből akit eddig mutattam,aki nem én vagyok,elakarok végre költözni, elegem van abból a kényszerből ,hogy megkel felelnem embereknek , hogy megakarják mondani mi legyek, ki legyek, hogy legyek, nem akarok egy olyan életet élni tovább amiben sose voltam boldog és csak depresszióba és öngyilkos vágyakba kergetett. Barátokat akarok , magam akarok lenni , új életet akarok de ,hogy csináljam ? amit érzek ,hogy most akarok változni , és már nem akarom sokáig játszani ezt, meguntam ezt a maszkot, ebben az évben változni akarok
https://www.youtube.com/watch?v=dFT36MENAL0
Valahogy ennek a szövege olyan mint ha a szívembe szúrna
19/F
Szia.Először is próbálj meg megnyugodni,mert ezt csak
birkatürelemmel fogod tudni megcsinálni.Nem megy egyik napról a másikra de napról napra át tudsz változni.
Először is döntsd el milyenné akarsz válni,és nézz tükörbe ki is vagy valójában.Aztán lépéseket kell tenned annak érdekében,hogy ezt mások is észrevegyék.Ki kell zárnod a külvilágot és csak önmagaddal foglalkozni egy ideig,kitapasztalni neked mi és hogy lenne jó.Nem szabad másra csak magadra hallgatnod!Ha eléred azt a szintet ezáltal,hogy elégedett leszel magaddal,és elfogadod önmagad.Hosszú folyamat lesz.Előfordul,hogy önzőnek tartanak majd,egy magának való embernek,de ezzel ne törődj.Idővel mindenki észreveszi majd,hogy egy teljesen új embert ismer meg benned,aki minden eddiginél jobb.
Tehát zárd ki a külvilágot,és kezdd el keresni önmagadat!
Sok Szerencsét!!!
a nevem ne értsétek felre nem kell roszra gondolni
nos én is 19 éves vagyok és nagyából ugyan így érzek :/
én se mutatom önmagam és lassan el is vesztem önmagam mert már el felejtem milyen vagyok valójában, az önbizalmam pedig egyenlő a nullával, volt már sokszor eléggé depressziós hangulatom, általánosban meghalt a legjobb barátom és azóta sincs egy megbízható igaz barátom se az óvodától az általános végéig kiközösítettek az osztálytársaim minden ok nélkül az a barátom is aki volt más osztályból volt, 1 szer volt egy elég béna kísérletem öngyilkosságra (nem sikerült sőt közel se voltam a sikerhez mindegy) de kb megbántam és nem próbáltam többször nem is tervezem, kb 1 éve az őrület kerget amit magam tartok kordában nincs egy igazi megbízható barátom se
de amit ezzel akartam mondani hogy mégse tervezem hogy elköltözzek elmenjek és nem tervezek már öngyilkosságot se voltak tényleg nagy érzelmi hullámaim "szerelmi" csalódás, szemét átverés de próbálok ezeken javítani :/
tudom mindenki azt mondja hogy nem vagyok normális és hogy egy hülye vagyok de azt szeretné mezzel mondani hogy még ezek után is van remény volt sok lelki és fizikai fájdalmam de mindezek után talpra álltam fájdalmak alatt (az egyedül lét a sok szemét dolog amit hozzám vágtak éveken át, az egyetlen barátom halála, + ami már vicces de akkor nem volt az 3 lábujjközépcsontom tört el XD )
de ha gondolod és szükséged van egy egyébként vicces barátra én itt vagyok nekem is voltak szar dolgok az életemben megértem mire gondolsz én is pont 19 éves vagyok értem mire gondolsz :)
szóval ha gondolod írj rám privátban :)
ja egyébként az ami engem elgondolkodtat az ez nekem az okoz szúró érzést:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!