Szerintetek mit csináljak? Hogyan illeszkedjek be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a 9 osztályt a Kanizsay Dorottya e.ü-ben...és hát tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen illeszkedek be bárhova. ezt az első hetet sajnos nagyon elszúrtam, mert nem nagyon mentem oda senkihez, kb egyedül voltam végig, alig szólaltam meg és addig a többiek nagyon jól összehaverkodtak...és ezen most változtatni akarok, hétfőn oda szeretnék menni hozzájuk. de szerintetek nem fognak elküldeni? vagy mi van akkor, ha nem is akarják, hogy odamenjek? és milyen témákat hozzak fel nekik? mert félek, hogy unalmasnak találnak és ezáltal fölöslegesen "nyomulnék" rájuk...nagyon félek, kérlek segítsetek változtatni akarok#középiskola #beilleszkedés stb
2014. szept. 6. 22:07
1/1 anonim válasza:
Még most változtass, amíg nem késő, és nem leszel kirekesztett! Hidd el nem akarod te azt. :) Hm, nem tudom, gondolom ez alatt az 1 hét alatt megfigyelted már, hogy ők hogyan kezdtek el beszélgetni egymással, és miről, ugye? Próbáld meg kicsit utánozni őket, persze ne játszd meg magad, legyél önmagad, és egy kicsit bátor. :) Én sem tudom hogy kell új környezetben ismerkedni, de szerintem úgy tennék mint mások. Ha elküldenek, menj oda másvalakikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!