Hogyan illeszkedjek be? Hogyan barátkozzam velük?
Szóval az lenne a gondom, hogy 14 évesen ahogy a középsuliba kerültem, nagyon szótlan voltam, egy kis ideig előtte is ami akkor még nem z avart.
Tavaly óta (most végzős vagyok) elhatároztam magam, hogy megváltozok, sikerült is, 1-2 emberrel mondhatni normálisan el tudok beszélgetni.. Csak a legtöbben
elkönyveltek engem olyan szótlan gyereknek.. És most ha próbálnék se tudnék beilleszkedni közéjük, így az osztályommal nem nagyon tudok kommunikálni..
Hogyan érhetném el, hogy engem is befogadjanak rendesen, ha mondok valamit órán, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy megszólaltam, esetleg valamilyen
vicces dolgot próbálnék csinálni/mondani, akkor nevessenek, ne nézzenek le?! Nem mondom magam vicces embernek, de akik közel állnak hozzám az az össz vissz 2 haverom,
sokat nevetnek a poénjaimon.. A másik problémám, hasonló jellegű, csak a tanulással kapcsolatos, az első három évben röviden tömören örültem a kettesnek is..
Az idei évben viszont rendesen elkezdtem tanulni, az első dolgozataim nagyon jól sikerültek, annyira jól, hogy még engem is meglepett.:)
De nem is ez a lényeg, hanem hogy emiatt hülyének is néztek/néznek teljesen, szerintem inkább csak a szorgalmammal volt probléma, most normálisan meg tudtam írni az első dolgozataim..
És ha én mondok valamit, szinte rám se figyelnek, mert azt gondolják, hogy hülyeséget beszélek..
Igazából ez a monoton életforma zavar hogy az iskolába is unatkozok meg itthon is, bár a gép le tud kötni valamennyire, de nem eléggé, szívesebben lennék máshol valakivel, valakikkel..
Elnézést ha hülyén fogalmaztam meg a problémáim, elég fárasztó napon vagyok túl..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!