Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szerezhetnék barátnőt...

Hogyan szerezhetnék barátnőt ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Most mentem középsuliba. Ugye tini vagyok stb stb. NAGYON JÓ közösségbe kerültem hála a jó istennek csak van egy kis bökkenő. Az előző osztályomba és a mostaniba is már minden fiúnak volt barátnője csak nekem nem.Az osztálytársaimmal fiúkkal jól elvagyok a lányokkal is tudok beszélni pár szót többet nem.

Nem merek megszólítani egy lányt se azt se tudom miről beszéljek velük.

Nagyon gátlásos vagyok ilyen téren lány témába. Szóval mit kéne tennem hogy elmúljon ez a gátlás? Tudom lehet hogy korai meg izé de hát most nem akarok örök szűzen meghalni!Egyébként nem hiszem hogy csúnya lennék sok lány azt mondta hogy jobb vagyok az átlagnál de még is félek ismerkedni.

Mit tegyek? kérlek segítsetek! :(

14/F

2014. szept. 5. 18:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Önbizalmam egyáltalán nincs.
2014. szept. 5. 18:04
 2/6 anonim válasza:
Beszéljetek a koncertekről,aztán hívd meg az egyik lányt.Vagy menyjél vele discoba,azt sok lány szereti csak én nem.
2014. szept. 5. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon, hogy kinek volt barátnője, ha nem tetszik különösebben senki, akkor nem kell erőltetni.

A lányok is emberek, csak ők szivárványt szаяnak, és rózsaillatot finganak, de ettől még nem valami 5 dimenziós lények. Én sem vagyok egy kommunikatív egyéniség, sőt, néha-néha túl csendes is. Igazából az úgymond "csajozás" nekem sem megy, konkrétan most rontottam el egy lehetőséget, de ez más téma. Csak próbálj becsatlakozni olyan beszélgetésekbe, ahol lányok is részt vesznek, gondolom középsuliban már nem a "Lányok? FÚÚJ!" ideológia a népszerű, idővel valószínűleg oldódsz annyit, hogy tudsz velük is beszélgetni.

2014. szept. 7. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:

De van aki tetszik csak félek hogy visszautasít vagy nem áll velem szóba,esetleg kiröhög.

És igen egyáltalán nem ez a hozzá állás van,vannak lány barátaim is de ha így próbálnák "becsajozni" nem jön az ihlet hogy miről beszéljek velük. :(

2014. szept. 8. 16:57
 5/6 anonim válasza:
Ha tetszik egy lány, akkor szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy nem csinálsz semmit, mert akkor visszanézve csak azt fogod látni, hogy mennyire bánod, hogy meg sem próbáltad. Próbálj meg közeledni hozzá, bekapcsolódni azokba a beszélgetésekbe, amikben ő is részt vesz hasonlók, után meghívhatod egy kávéra vagy egy discoba, attól függően, hogy mit szeret. :)
2015. márc. 1. 01:50
 6/6 anonim válasza:
Az még lemaradt, hogyha nem találjátok a közös hangot, akkor lehet, hogy az ég nem egymásnak teremtett.
2015. márc. 1. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!