I am 13 years old, how do i get a beautiful girlfriend? Én 13 éves vagyok, hogyan szerezhetnék egy gyönyörű barátnőt?
Figyelt kérdés
És hány évesnek kell lennie a "barátnőnek" hogy ne legyen sok korkülömbség? Valaki azt mondja hogy 2-3 évvel fiatalabb kell hogy legyen.Hogy van ez?2012. aug. 1. 11:47
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és nekem olyan számít gyönyörűnek példáuk mint DebbyRyan
2012. aug. 1. 11:49
4/8 anonim válasza:
Go out, meet friends, meet friends' friends, and don't go for the look but the soul.
Járj el, találkozz barátokkal, barátok barátaival, és ne a külsőt, hanem a belsőt nézd.
5/8 anonim válasza:
Learn how to spell "difference" right in hungarian.
Tanuld meg hogyan kell a különbség szót rendesen leírni magyarul.
6/8 Filinger Artemisz válasza:
Ha nem vagy hejes meg minden akkor nem lesz baraátnőd, és nagyon sokan nem ojan gyönyörüek mint a sztárok.
7/8 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy jóképű vagyok.
2012. aug. 1. 19:32
8/8 anonim válasza:
KÜLDJ KÉPET, KÜLDJ KÉPET!! :DDD
Milyen magas vagy? :D Haj? Szemszín? Tanulmányi átlag? :DD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!