Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék barátnőt?
Arra vagyok kíváncsi, milyen módon tudnék barátnőt szerezni.
Facebookon keresztül próbálkoztam, nem egyszer, de nem jött be... Ismerkedős oldalakat nem fogok használni... A sulimba meg, ahova járok, csak fiúk vannak, mivel műszaki szakképző (elektrotechnikus (villanyszerelő)), szóval a suli is kizárva. Mit kéne tennem, hol keressem? Mert a mostani lányoknak csak a 'páva' kell, meg a swag-yolo. (Tatabányából indultam ki) én nem vagyok se páva, se dagadt, se szálka, se kigyúrt, pontosan normális, esetleg kigyúrtabb egy kicsit. Nem vagyok válogatós, de azért vannak bizonyos elvárások (nem szőkehaj, kékszem, 50kg...), hanem nézzen ki a lány valahogy. Hol keressem az ilyet?
Mert mivajod a "szőkehaj, kék szem"-el? Az 50kg se a világ vége.... Az is kinéz valahogy! Őszintén szólva azért nem tudsz csajozni, mert nem vagy képes elfogadni a másikat ahogy van.
Speciel én is "szőkehaj, kék szem" vagyok, mondjuk nem 50, de akkor is! És ezek után te barátnőt akarsz.... Mert jobb a barna r*b*nc? Vagy a fekete k*rv*? A 8kerben tuti van pár neked való akkor.... Ch....
A 3as nekem ne dumáljon, ha nem érti mit írok!
R*sszista, n*ci, ennyi a véleményem rólad.
És akkor Ch...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!