Volt már úgy veletek, hogy annyira féltékenyek voltatok valakire, hogy majd megőrültetek?
Figyelt kérdés
Én még soha nem voltam féltékeny senkire, de most egy lányra nagyon. Nem is magára a jellemére, hanem arra, hogy olyan szabad, bármit megtehet, izgalmas élete van és ezért sok barátja. Őt nem nevelik a szülei, külön lakik, épp ezért annyira önálló. Tudom, hogy az Ő életmódja nem megfelelő, de mégis irigylem az életét, mert olyan jónak tűnik. Van kisugárzása, sosem nyavalyog, hanem lazán kezel mindent, képes bárkivel összeismerkedni és képes a társaság középpontjába kerülni. Sajnos én nem ilyen vagyok, meg már változtatni sem tudok nagyon, mert úgy érzem, késő, úgyis Ő a központi személyiség. Én nagyon szeretem őt és furcsa kimondani, de féltékeny vagyok rá. Szeretnék Ő lenni legalább 1 napra. Voltatok már így valakivel?
16L
2010. jan. 15. 21:32
1/3 A kérdező kommentje:
Ő például mindig dicsér engem, hogy szeretne olyan szép lenni, mint én, de hiába mondja ezt, én belülről üresnek érzem magam és szerintem már egyedül csak a külsőm dob rajtam valamit. Az életem lapos, neki viszont tele van izgalmakkal és mindenki annyira csodálja. Hú, nagyon felnézek én arra a lányra.
2010. jan. 15. 21:38
2/3 anonim válasza:
Hülye dolog, de szerintem olvas el Mag Cabot- Hogyan legyünk népszerűek? c. könyvét :) hidd el segíteni fog;)
3/3 anonim válasza:
most is az vagyok egyfolytában le akarom ütni azt a szemét faszopót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!