Most akkor "mi" vagyok?
Figyelt kérdés
A lányok jöttek be, minden téren.
Majd a fiúk is, egyre jobban, már-már olyan szinten mint a lányok.
Ami érdekesség a fiúkkal kapcsolatban, hogy egy leszbi film "tetszik", egy "normál" film is "tetszik", de egy fiú-fiú film nem igazán tetszik. De fantáziálva nagyon tetszik, jobban mintha lánnyal fantáziálnék. Illetve csak a nagyon különleges fiúk tetszenek rögtön, és nagyon válogatós vagyok, míg a lányok közül mindenki jöhet, aki mozog. Illetve fiúknál csak a passzív dolog érdekel, tehát egy "normális" filmben szívesebben vállalnám a női szerepet, mint a férfit.
Nagyon fiatal vagyok, senkim nem volt még és senkivel nem voltam még.
2014. aug. 22. 20:16
3/4 anonim válasza:
lehet biszex, de lehet hogy csak érdeklődsz az meg normális, ki is nőheted. A biszexualitásnak is vannak fokozatai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!