Mit gondoltok az én estemről?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Még 16 évesen elkezdtem a jogosítványt,mert mondták hogy lehet hogy felviszik 21 a korhatárt,hát elkezdem. Novemberben elkezdődött az oktatás minden jól ment,utána mondták, hogy nekem ezt még egyszer meg kell hallgatnom,mert még nem kezdhettem volna el a kreszt. No problem,vártam 3 hónapot elkezdhettem,meghallgattam még egyszer ez volt 2013.Márciusában. Májusban mehettem el vizsgáni sikerült egyből. Megint mondták mivel még nem múltam el 17 éves így várnom kell hogy elkezdhessem a vezetést. Vártam 2013 Aug 01-ig, az első oktatóm állandóan ordítozott velem hogy miért nem megy a parkolás?!A 6. órában. 22óra alatt szinte semmit nem tanultam nála Mondván nekem ez nem kell. Váltottam. 2. oktatómmal a vezetést októberben kezdhettem el. Heti 1 órát tudtam nála vezetni,úgy ahogy ment,de már éreztem hogy ennek sokkal jobban kéne menni-e.Váratlanul elment így megint váltanom kellett oktatót,de már csak plusz órákkal lehetet vezetnem. Az új oktatómmal a vezetést 2014 februárjában kezdhettem el. Rendes meg minden,de mivel plusz órákat kellett vennem így siettem egy kicsit(aminek köszönhetően rosszabul ment...) Vele is heti 1-2 órát tudtam vezetni(nem tudott többet adni). Vettem nála 17 plusz órát miután mondta elküld vizsgázni. 2014 június 14én vizsgáztam,ideges voltam,megbuktam. Vettem még 2 órát.(volt közte 1 hónap szünet)és mentem vizsgázni( a vizsga előre megvolt beszélve,hozzá igazítottuk az órákat) és meg is buktam. Amikor már kellett be parkolnom arra a helyre ahonnan indul a vizsga,oda se tudtam,egyszerűen +20 plusz órával se megy. ÉS most megint egy 1 hónap szünet,mert nyaralni ment az oktató. Gondoltam leírom,már csak magamnak is mert már nagyon ideges vagyok miatta. Szinte már depressziós állapotban. Néha nem tudok emiatt elaludni mert ez jár a fejemben. Hogy lehetek ilyen béna hogy ennyi ideig tart ez nekem stb. Bármilyen választ elfogadok,mi a véleményetek erről?2014. aug. 6. 16:38
1/4 anonim válasza:
Ilyen bárkivel előfordulhat. Ha nem megy, akkor nem megy és kész... :) Talán próbálhatnál automata váltós kocsit, hátha segítene, ki tudja. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen,de már rengeteg pénzbe került. És szeretném ha már meg lenne...
2014. aug. 6. 17:13
3/4 anonim válasza:
Nos igen, valóban drága, de gondolj bele, mostmár többet tudsz, mint mikor elkezdted. :)
4/4 anonim válasza:
nyugi kérdező, most ez igy talán hülyén hangzik, de van aki annyiszor megbukott hogy külön ellenőrző tesztre, most nem jut eszembe a neve, de ez van.
Bár lehet már te is halottad, mert ugye ha sokadjára megbuksz (4? maximum 5 alkalom) akkor ki tudja hátha valamiért nem tudsz vezetni, és ugye ezt vizsgálják, mondjuk ez azért nem valami komoly teszt. DE ha ez volt, és továbbra is megbuksz akkor azt hiszem utána jön hogy igazából megvonják tőled hogy te egyáltalán vezethess.
Igen a pénz az gáz, de emiatt ne bánkódj, biztos menni fog. És nyugi én ismerek olyan embert aki már volt a spéci teszten is, de után végül csak letette 6 próbára.
Plusz azért sok múlik a vizsgabiztoson is, vannak szemetebbek vannak kedvesebbek. Lehet te pont megszívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!