Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a bajom? Mi erre a...

Mi lehet a bajom? Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Mostanában megint nagyon rossz kedvem van. Úgy érzem, megakarok halni, haragszok és dühös vagyok mindenre és mindenkire. De fogalmam sincs miért. Egyre csúnyábbnak és kövérebbnek látom magam, pedig mindenki mondja, hogy milyen helyes, aranyos lány vagyok. Ha meglátok egy nálam szebb/végonyabb lányt képes lennék ott az utca közepén megölni magam, hiszen szerintem engem úgyse hiányolna senki. A szüleim szerint is bunkó, köcsög hisztis p.csa vagyok. És most, ahogy visszaolvasom, igazuk van. Mindenkit elkergetek magam mellől, azokat bántom a legjobban, akik a legjobban szeretnek. Akaratom ellenére! Amikor körül vesznek az emberek akkor is úgy érzem mintha teljesen magányos lennék, mindenki utál. Ha valakit látok, hogy nevet folyton azt hiszem, hogy rajtam gúnyolódik ahogy kinézek. Ilyenkor legszívesebben elbújnék egy sötét kis sarokba, ahol senki nem lát, senki se keres. Ezek mellett egyre többször van az, hogy egyik percben nagyon boldog vagyok, nevetek, mosolygok, majd a semmin úgy sírok mint még soha, mintha valaki baltát vágott volna a szívbe. Úgy érzem mintha valami vagy valaki hiányozna, rettenetes hiányérzetem van. És már kezdem úgy érezni, nincs senki se a Földön aki elviselne egy ilyen csúnya, kövér hárpiát.. :'( Hogy változzak meg? Van erre megoldás? Valaki!

13/L

Bocsi, ha van helyesírási hiba, csak telón vagyok..

2014. aug. 6. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenki olyan amilyennek lennie kell.Akik szeretnek elfogadnak.Ne ítéld magad csúnyának biztos nem vagy az.Szeresd azokat akik szeretnek téged,és akik rosszat mondanak rólad azokat felejts el.

Szúleid biztos nem gondolták komolyan...

Én megértelek én is már éreztem hasonlóan de hidd el ha elfogadod magad más véleménye nem fog számítani.:-)

2014. aug. 6. 14:36
 2/2 anonim válasza:

WWW.Jw.org

Bibliai tanítások-tizenévesek-és a szélén jobb oldalon van egy olyan, hogy további kérdések fiataloktól

kiadványok-könyvek és füzetek-2.oldal-Fiatalok kérdései gyakorlatias válaszok 1.-2. kötet

:)

2014. aug. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!