Rossz önértékelés ellen megoldás?
Unom már, hogy mindig tükörbe nézegetem magam, mert szörnyen rondának érzem magam, néha nem merek kimozdulni a házból ha a szomszédok a ház előtt vannak, ha a haverommal más emberek előtt megyünk el akkor nem merek megszólalni. Ugyanez a helyzet iskolába is, nem tudok kiállni felelni, szerepelni, nem szeretek az emberek szemébe nézni, ha rám néznek ide-oda kapkodom a fejemet, jó ezek leginkább olyan emberek előtt jönnek elő, akikről tudom hogy szekálni fognak, IGEN előszeretettel kötnek belém az emberek, főleg az osztálytársaim, de néha idegenek is.
Tudom, ha mondjuk az órán megszólalok rögtön belém fognak kötni.
A hangomon is érezhető a stressz, olyan monoton beszélek, hogy sokszor nem értenek meg.
Nagyon figyelek arra, hogy mit hogyan csinálok, feszülten csinálok dolgokat.
Nagyon magamra veszem a rossz véleményeket, és utálom ha röhögnek rajtam. Hatalmas szégyenérzeteim vannak ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!