Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz róluk? Rossz...

Mit gondolsz róluk? Rossz emberek?

Figyelt kérdés
Szerinted rossz emberek azok akik mindentkit eltipórnak csak azért, hogy sikeresek legyenek?
2010. jan. 12. 00:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem rosszak, csak éppen mindenkinek más volt a gyerekkora más környezetben nőttek fel, velük csak az a baj, hogy nem gondolkoznak tiszta fejjel, és emiatt nem eltiporók lesznek hanem szimpla bunkók, a gondolkozást itt úgy értem nem látják mit csinálnak ezekkel a többi emberrel, sajnos az eltiportak is hibásak mert nem mernek velük szembeszállni, pedig ha megpróbálnának pont az ellenkezőjük lenni, biztos, hogy ők nyernének, itt pl értem azt is, hogy nem törődnek az ilyen emberekkel, mindenkinek megvan a saját élete, mindenki maga választja meg az útját
2010. jan. 12. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:

07:16

A kérdés nem az volt hogy aki drogozik és összever másokat az rossz e, hanem hogy rossz aki a sikerért bármit megtesz, még mésik eltiprását is.

Emberek drogosan való megverése nem jelent sikert. Szeritnem inkább kudarcot.

Viszont szerintem nem létezik igazi gonoszság. Amit mi annak látunk az mind a nem tudásból ered.

Aki drogozik és másokat erőszakol meg nem tudja hogy ő rosszat tesz. A saját értékrendje szerint amit csinál az nem rossz vagyis a tettet ami mások bűnnek látnak nem gonoszságból követi el.

Ha valaki nincs tudatában hogy rosszat tesz és csinálja a rosszat akkor azt az illetőt nem lehet rossznak nevezni.

Mondjuk, ha a szándékodon kívül olyat művelnél ami tömegkatasztrófát okozna, akkor nem lehet azt mondani hogy gonosz vagy pedig miattad halt meg egy csomó ember.

Persze mivel ezek az emberek a társadalom többi részének rosszak, ezért megértem hogy börtönbe zárják vagy esetleg kivégzik őket.

A horogkereszt nem egyértelműen gonosz jelkép, csak a nácik tették azzá: [link]

Az hogy az ismerősöd meg imádja hitlert szintén a tudás hiányának az eredménye. Gondolom otthon ezt látta vagy olyan társaságba jár ahol ezt tanulja, de biztos vagy benne hogy nem sokat tudott sem hitlerről sem a második világháborúról.

Az ilyen kis hitler jugendeknek mindig kell valaki aki megmondja hogy mit csináljanak mert sajét döntéseket nem képesek meghozni. Az ő tettei az ö szemszögéből király vagy vagyány volt szóval az tetteit sem a gonoszség irányította hanem hogy király akart lenni. Persze ha meglett volna a tudása hogy nem király amit csinál akkor lehet hogy még haverok is lettetek volna.

2010. jan. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!