Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz, a körülötted...

Mit gondolsz, a körülötted levő emberek reális képet alkotnak rólad, vagy félreismernek?

Figyelt kérdés

Saját magadad adod, vagy egy álarc mögé bújsz?

Direkt mutatod másnak magad, vagy egyszerűen csak félreismernek?

2009. júl. 28. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Eddig álarc mögé bújtam, kihasználtak megaláztak.

Most magamat adom, és legyőzőm őket. :)

2009. júl. 28. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nehezen nyílok meg.Egy jéppáncél van körülöttem.Akárhogy is próbálom , nem tudok ellene mit tenni és ez csak egyre rosszabb lesz.
2009. júl. 28. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
körülöttem is jégpáncél van, de én így szuperül érzem magamat:) Bár ezt sem látják rajtam:)
2009. júl. 28. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
félre ismernek, sok okobol kifolyólag, talán mostanában én mutatom másnak magam, de nem megjátszom:)
2009. júl. 28. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt hiszik, hogy lenéző vagyok, mert olyan fejet vágok, emiatt nem is mernek hozzám közeledni, de aztán ha mégis arra kerül a sor, akkor kellemesen csalódnak általában. Vagyis gondolom én, mivel elég sokan jönnek hozzám a bajaikkal, tehát utána megbíznak bennem. Ez most lehet ellentmondásos, de kajak így van.
2009. júl. 28. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem embertől függ h milyen vagyok, tök érdekes ha pl egy volt ált iskolai osztársammal találkozok akkor olyan leszek mint akkor, nemtudom miért, de szar.
2009. júl. 28. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Szeptembertől januárig félreismertek, mert másnak adtam ki magam és januártól kezdve ugyan úgy félre ismertek, pedig magamat mutattam. Mindenkit oltogattam aki 1 kicsit is csúnyán nézett rám, ebből teljesen másnak ismertek meg, mint aki vagyok.. Ez csak 1 védekező mechanizmus volt...

Aztán amikor feloldódtam és csak magamat mutattam teljesen félre ismertek.. Vissza vonhatatlanul.. Elég szar érzés.. Ezért nincsenek barátaim.. De hát ez van, talán egyszer jobb lesz! :)

2009. júl. 29. 00:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem szoktam beszélni az emberekkel (csak némelyikkel) és a többi embernek, akikkel nem beszélek, szerintem téves elképzelési lehetnek rólam. Azt nem tudom, hogy mi, de biztosan valami rosszakat gondolnak rólam. Hát such is life
2009. júl. 29. 00:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel másképp viselkedem, és ez ellen nem tudok mit tenni. Nem csak mások ismernek félre, én magam sem tudom, milyen vagyok valójában. Általában szimpatikus vagyok az embereknek, gyakran odajönnek hozzám csak úgy beszélgetni. Én viszont nem tartom magam ilyen jó/kedves embernek, lehet, hogy nem ordítom le mindenki haját a fejéről, de ez csak az illem. Csak pár barátom van, de ők nagyon közeliek, mintha a testvéreim lennének. Hozzájuk máshogy viszonyulok, mint a többi emberhez, velük boldog vagyok, állandóan mosolygok. A szüleimmel viszont nem jövök ki jól, mert mindig fel tudnak idegesíteni valamivel, és így ők csak azt látják, hogy agresszív, vagy éppen szomorú vagyok. A legtöbb osztálytársammal nem tudok beszélgetni, egyszerűen nincs közös témánk. Hát, ez van :(
2009. júl. 29. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Régebben álarc mogé bújtam, de ezt talán csak azok tudták, akik egész életemben velem éltek (szuleim, nagyszuleim...)

Sajnos nagyon érzékeny a lelkem, így keményebbnek akartam látszani, azt akartam mutatni, hogy senki nem tud megsérteni, nincsenek bennem érzelmek.

Mára már rájottem, hogy felesleges álarcot hordani, hiszen álarccal sosem lehetek olyan boldog, mint szabadon. Most már nyugodtan felvállalom azt, hogy érzékeny vagyok, felvállalom az érzéseim és a véleményem. És most ha valaki azt hinné, hogy az emberek reális képet alkotnak rólam, az nagyot téved! Az emberek korántsem azt látják, aki vagyok, hanem azt látják, hogy milyen nem vagyok. Nem vagyok átlagos, kulonc vagyok, más vagyok, mint a tobbi ember, de ezt sosem fognak megérteni senki! Bár remény még van...

Egy szóval az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy ki vagyok, néha még én sem tudom.

2009. júl. 31. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!