Melyik lennél a lent felsoroltak közül és miért? Mit csinálnál? (Fantázia)
A) Sötét démon...
B) Arkangyal...
C) Mágus...
D) Gonosz szellem...
E) Jó szellem...
F) Egy szuperinteligens, gyors, gyorsanregenerálódó, erös emberi lény.
Mikor leírjátok, hogy ti mik szeretnétek lenni akkor vegyétek úgy, hogy a mostani életetek nemis létezett és nincs senkitek, nemismertek senkit. Éljétek bele magatokat. Aki meg épp a határt súroló alacsony képzelöerövel rendelkezik az inkabb csak olvassa és neírjon semmit.
Nincs több választási lehetöség!
Mágus az elég tág fogalom.Aztán vannak ágai, hogy te melyikel akarsz foglalkozni az a te dolgod.
Pl. idézés,átkok,tüzmáglya,földmáglya,vízmáglya, titokzatos varázslatok(arcane) stb...
F, lehet hogy hülyeség, de most néztem a Terminátort és beleszerettem a Cameronba és ő jutott erről az F-ről eszembe. xD Persze nem gonosz lennék.
18L
Én a grim reaper lennék.
De az "A" is elég vonzó :D És én lennék a világ ura. Aki nem szolgálna, kinyirnám. muhahahaha
Egyértelműen az F.
Felhasználnám az intelligenciámat az iskolában,a gyorsaságomat, és az erőmet pedig a mindennapi életben, így nem kéne félnem senkitől. Mivel gyorsan regenerálódom, gondolom nem lennének veszélyesek rám a betegségek (még a H1N1 sem XD).
Ha már tökélyre fejlesztettem a képességeimet,kiszórakoztam magam, akkor nekiállnék arra összpontosítani, hogy másokon segítsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!