Melyik lennél a lent felsoroltak közül és miért? Mit csinálnál? (Fantázia)
A) Sötét démon...
B) Arkangyal...
C) Mágus...
D) Gonosz szellem...
E) Jó szellem...
F) Egy szuperinteligens, gyors, gyorsanregenerálódó, erös emberi lény.
Mikor leírjátok, hogy ti mik szeretnétek lenni akkor vegyétek úgy, hogy a mostani életetek nemis létezett és nincs senkitek, nemismertek senkit. Éljétek bele magatokat. Aki meg épp a határt súroló alacsony képzelöerövel rendelkezik az inkabb csak olvassa és neírjon semmit.
Nincs több választási lehetöség!
(B Arkangyal mert Gáboor vagyok..Gábriel vagy inkább csak egy agy lennék dunsztos üvegben...DD:D:D:D:D)
De hamár választanom kell akkor is B. :)
Lejönnék az égből hogy keressek egy szűzt aki megszüli az új megváltott :)
ez remélem nem új lesz:
Sötét varázsló:
alvilági lényeg idézése, hozzáadó/átalakító/pusztító mágia birtoklása,mágustűz, és persze a hatalmas inteligencia, legtöbb lény ismerete, és egy rakata nyelv ismerete
hm, A)
Azért, mert saját magamnak parancsolnék, lelkiismeretem nem lenne, azt csinálnék, amit és amikor csak akarnék, hatásom lenne az emberekre, teljesen átformálnám a világot, felvennék " sötét- démon tanoncokat" és irtanánk az arkangyalokat. Magam mellé állítanám az univerzum összes, létező gonosz teremtményét és uralkodnánk.
de jó szellem is szívesen lennék, olyan őrangyal féle
Lenne egy kiválasztottam, mellette állnék, meghallgatnám és segítenék neki megoldani a gondjait, veszélyes helyzetekben vigyáznék az életére.
hát igen... küzd bennem a jó és a rossz
vajon melyik fog győzni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!