Ciki ha 18 évesen ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval 18 éves vagyok, de az a helyzet hogy mikor hazaérek a suliból és már készen vagyok a tanulással is, akkor utána kissé lesüllyedek "gyerek szintre", tehát bekapcsolom a Minimaxot vagy Disney Channel-t és nézem a meséket, meg meséket is szeretek olvasni...2010. jan. 10. 00:02
11/23 anonim válasza:
Dehogy ciki:)
Én örülök hogy van még ilyen 18 éves,aki tisztában van vele,hogy nagykorúnak számít,de még mindig gyerekkorát éli:)
Ja amúgy én imádom,ha egy pasi még gyerekként viselkedik:)
12/23 anonim válasza:
a minimax sztem tulzáás báár lehet ha odakapcsolnék énis nézném :D
a Disney Channel pedig jooh azt mindenki nézi szinte :D
16L
13/23 anonim válasza:
Én ugyan csak 12 vagyok de ha látok egy mesét mindig el kezdem eljátszani:D Ezért utáltak barátnőim régebben mert milyen idióta vagyok....Meg magaban is beszélek:DSzal szeintem nem ciki:D
14/23 anonim válasza:
szerintem az a ciki, hogy a legtöbben nem vallják be, hogy ezt csinálják :) az én kedvenceim: Hupikék törpikék, Gumimacik, Garfield, Hófehérke és a hét törpe <3 persze mindenki kiröhög érte, de én büszkén vállalom :)
15/23 anonim válasza:
Nem ciki, vagy is én nem látom annak.
Én is ugyan ezt csinálom, mert nekem sz tetszik.
17/L
16/23 anonim válasza:
Én is szeretek még pár rajzfilmet,pl a hupikék törpikék gyerekkorom óta kedvenc, + van az a gonosz halas rajzfilm rtl-klubon,azt nagyon bírom,+ spongyabobot. Szóval inkább hétvégén nézem :D
17/23 anonim válasza:
Igaz, hogy én 12 vagyok de engem abszolút nem érdekel már a mese. De a tesóm 15 és őt még szórakoztatja ez a hülyeség. Szerintem baszolút normális. Lehet attól is hogy nem élted ki a gyerekkorod és ez most jön vissza. na de nemtudom:)
18/23 anonim válasza:
első vagyok. A disney rajzfilmeket szeretem de csak a régieket nem azt a Hana montana vagy ki az...kifejezetten idegesitenek ezek a hülyeségek
20/23 A kérdező kommentje:
A Hannah Montana-t én se bírom, mert csak nyomja a blödséget a kislányok agyába:S:S
2010. jan. 11. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!