Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki ha 18 évesen ilyen vagyok?

Ciki ha 18 évesen ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval 18 éves vagyok, de az a helyzet hogy mikor hazaérek a suliból és már készen vagyok a tanulással is, akkor utána kissé lesüllyedek "gyerek szintre", tehát bekapcsolom a Minimaxot vagy Disney Channel-t és nézem a meséket, meg meséket is szeretek olvasni...
2010. jan. 10. 00:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki

21/f

2010. jan. 10. 00:05
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen elég gáz, mert én 23 évesen Nickelodeon-t és Cartoon Network-öt nézek, igaz csak a régebbi meséket szeretem, őjak már sz*rok. Szóval nem kell aggódni, amúgy meg kit érdekel, haverom 27 évesen legózik...
2010. jan. 10. 00:06
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy ciki. Én egész nap csak játszok néha így 25 évesen, meg animéket nézek... végül is az is mese.
2010. jan. 10. 00:09
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem pont az a jó, hogy 18 évesen nincs elszállva az agyad, mint az átlag 18éveseknek, hogy már nagy vagyok és nem csinálok ilyensmit, hogy mesenézés,olvasás.

Amíg élvezed, van időd és szórakoztató addig tedd, mert mikor annyira elfoglalt leszel, hogy nem lesz időd rá, akkor már mindegy lesz.

Szerintem nem gáz, sőt. Még a kisgyerekek is mesét kéne olvassanak nem folyton a képernyőt bámulni, dehát változott a világ ma már így megy ez.

Azért én örülök, hogy akad még ilyen 18 éves :)

Zárójelben megjegyzem 25 vagyok és szintén még élem a gyerekkorom :)

2010. jan. 10. 00:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hisz az egész életünkben gyerekek vagyunk, így nem gáz :)
2010. jan. 10. 00:11
 6/23 anonim ***** válasza:
62%
Sokkal, de sokkal értelmesebb, mint a sok balf*sz, aki egésznap vivát, coolt és MTV-t néz. szánalmasok
2010. jan. 10. 00:18
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki :) Én is szeretem a meséket, színesebbé tezsik az életemet. Sokkal jobb, mintha ehelyett minden hétvégén leinnád magad a kocsmában :)
2010. jan. 10. 00:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

én neten szoktam mesét nézni: atomanti, mekk mester, kis vakond(number one), denver az utolsó dinoszaurusz, tom és jerry stb. stb.

Két barátnőm is azért dobott mert szerintük gyerekes vagyok :D:D (mikor ott voltam náluk állandóan az öccse játékaival játszottam lego,matchbox :))

meg az összes gagyi flash játékot kipróbálom a neten :)

23/F

2010. jan. 10. 02:06
 9/23 anonim ***** válasza:
előző kommentelő vagyok a 00:31es nek üzenem én minden hétvégn leiszom magam a haverokkal a kocsmában és hetente minimum egy egyetemi buliba elnézek ahol szintén leiszom magam :D
2010. jan. 10. 02:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
nem baj:D ha úgy érzed hogy téged ez szórakoztat akkor semmi gond:D
2010. jan. 10. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!