Ciki hogy 12 évesen ilyen alacsony vagyok? Mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
12 éves és 146 centi vagyok. Apukám 187 centi, anyukám 162. Mennyit nőhetek még?2011. ápr. 13. 16:47
1/12 anonim válasza:
akár 160cm-re is megnőhetsz:)
Én is kicsi vagy.8-os vagyok és 155 cm :S
Azt mondják,hogy aranyos a kicsi termet:)
De még nőhetsz sokat,hiszen fejlődésben van a tested.;)
2/12 anonim válasza:
Ez nemtől is függ. Egyébként simán nőhetsz még, valaki 1 hónap alatt nő 20 centit, tehát nem lehet megmondani, mekkora leszel, de mivel apukád és anyukád magasságának átlaga 174,5, ekörüli értékre tippelek (persze közel sem biztos, hogy ennyi leszel).
3/12 anonim válasza:
Várj még ,majd kinövöd magad,még van idő.
4/12 anonim válasza:
1 hónap alatt 20 centi?:D
nem tűnik valami reálisnak :D
5/12 anonim válasza:
pedig igaz énis nőttem annyit egy hónap alatt ;)
6/12 anonim válasza:
itt kiszámíthatod kb. mekkora leszel
7/12 anonim válasza:
Hát én 13 vagyok és 170 cm magas. Kicsinek lenni sokkal jobb...!
8/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Én 23 vagyok és 165 cm. Nőknél el átlagos, pasik szoktak magasak lenni. Csak megsúgom: apa 185 centi volt, anya most 158-160. Szóval semmiképp se maradsz alacsony, ne izgulj:-). Kamaszkorodban kezdesz el nőni, ennek még nagyon az elején vagy...
9/12 anonim válasza:
Szerintem szart se ér ez a számoló!
13 Évesen vagy 169, ez a szar meg 174-et adott ki.
10/12 anonim válasza:
Szerintem szart se ér ez a számoló!
13 Évesen vagyok 169cm, ez a szar meg 174cm-et adott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!