Hogyan változtassak a kedvetlenségemen, hogyan vessek véget az unatkozásnak, hogyan állhatnék a teendők elé, ha nem motivál semmi?
Figyelt kérdés
nyár van és mindjárt vége, de nem csináltam eddig semmit..
egész nap itthon vagyok, bent a szobában, a gép előtt ülök, a gép előtt eszek, állandóan sorozatokat nézek vagy csak szimplán böngészek a neten.. semmi hasznosat, értelmes dolgot nem csinálok.. lenne rengeteg dolgom a ház körül, amit meg kell és meg is akarok csinálni, de valahogy nem tudom belevetni magam, nincs erőm, kedvem..
és már mindjárt vége a szünetnek és egy kezemen meg tudom számolni eddig mikor csináltam olyat amikor hasznosat csináltam és jól éreztem magam. nagyon szeretnék változtatni, de egyszerűen nem tudom hogyan..
vannak jobb napjaim, de általában kedvetlen, lehangolt, fáradt vagyok egész nap és nem csinálok semmit
2014. júl. 15. 08:57
1/1 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy ez depresszió, motiváció hiány az egyik jellemzője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!