Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Néha miért bizonytalanodok el...

Néha miért bizonytalanodok el az utcán?

Figyelt kérdés
Amikor megyek az utcán, szoktam figyelni izmos embereket és kancigányokat hogy ha mennyire tudnák velük verekedni (pedig nem vagyok gyenge, otthon edzek, de inkább sportos vagyok). Kevés önbizalmam lenne?

2014. júl. 14. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 14. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:

szoktál verekedni?

a verekedéshez elsősorban nem izom kell, hanem gyakorlat és indulat

vannak emberek (nem feltétlen kisebbség, bár az érzés a közelükben sűrűbben fogja el az átlag embert) aki ha odajön mondjuk tarhálni az utcán, csak úgy sugárzik belőlük, hogy nem bánnák, ha okot adnál a pofonra... az ilyenek hiába véznák, jól helyben tudják hagyni az embert, mert gyakorlottak és ők alakították a helyzetet..

ergó: nem gáz, ha úgy érzed levernének... hiába teniszezel, pingpongban legyűrhetnek... akkor megy az önbizalmad rovására, ha a saját sportodban érzed úgy, hogy nem győznél ellenük:)

2014. júl. 14. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Önbizalom= kancigányok elverése?
2014. júl. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!