Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy vidám legyek?

Mit csináljak hogy vidám legyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretek semmit se csinálni és nem is akarok semmit se csinálni de ha nem csinálok semmit akkor pedig ideges leszek. Semminek se tudok örülni, semmi se boldogít. Ennyi. Ez depresszió lenne?
2014. júl. 12. 18:09
 1/3 anonim válasza:
én is pont igy vagyok ahogy te, sajnos!
2014. júl. 12. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele. Aztán kiborultam ,de az sem érdekelt nagyon, ugyh megprobáltam "szarni" a világra , nem ment .

Idővel jobb lesz . Majd lesz ,amit akarsz , lesz amit szeress , és megtanulod ,h nincs mért idegeskedni...

2014. júl. 12. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán mozdulj ki. Menj el sétálni egy kicsit, szellőzni. Közben tudsz nézelődni, elterelni a gondolataid és még mozogsz is. Az mégjobb ha elhívsz valakit valahová. Beültök egy sörre, pizzára stb.
2014. júl. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!