1/8 anonim válasza:
Nyitnék egy lovas panziót.
Persze előtte még gyűjtenék hozzá egy kicsit.
2/8 anonim válasza:
Vennék egy lakást és egy házat Pesten, nyaralót a Balatonon, szüleimnek, nagyszüleimnek házat, autót, elindítanám a saját vállalkozásomat. Elutaznék Izlandra és Norvégiába. De nagyjából a szokásos.
3/8 anonim válasza:
Vennék egy szép, több emeletes családi házat, sőt vennék még egy házat. Csinálnék egy helikopter engedélyt, mert már rég szeretnék, de nagyon drága... (bár ez nagyon az extra kategória). Esetleg vennék egy autót. Adnék a családomnak belőle. A maradékot befektetném valamibe és a hozamból pedig különböző segélyszervezeteket és olyan embereket támogatnék folyamatos jelleggel, akiknek szüksége van rá. Ezektől független ugyanúgy dolgoznék/tanulnék tovább. Nem tesz jót a jellemnek a lustaság és örökös pihenés.
4/8 anonim válasza:
Elfelejtettem megkérdezni, hogy Te kedves kérdező mire költenéd?
5/8 anonim válasza:
Én vennék egy hajót (a férjemmel - mondjuk vele még nem beszéltem meg), felfogadnék egy kitűnő szakácsot, egy orvost, egy masszőrt és vennék egy világítótornyot is, hogy ha megunjuk a dolgot, akkor ott nyugtunk legyen. Persze a hajón lenne mindenféle luxus, medence, könyvtár, zeneszoba, mozi terem stb. Azért lenne egy lakókocsink is, hogy ha szárazföldi utazgatásra vágyunk, akkor válthassunk.
6/8 A kérdező kommentje:
Én élném az életem!
2014. júl. 7. 16:31
7/8 anonim válasza:
Nyitnék pár menhelyet.
Lefizetnék pár politikust.
8/8 anonim válasza:
Megtöbbszörözném amennyire csak tudnám. Befektetném. Otthon alapítás, adakozás. Betenném a bankban és élném tovább az életem, mintha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!