Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vehetnek erot magamon?...

Hogyan vehetnek erot magamon? Hogyan lehetne motivaciom?

Figyelt kérdés

Psziches problemaim miatt palyakezdokent kirugtak az elso munkahelyemrol.Majd ezt kovetoen egy masik helyrol is rossz indulatu askalodasok miatt.

Jelenleg nincs munkam,de keresek holott semmi kedvem hozza.Barataim nincsenek,a problemaim miatt akarmilyen melo nem johet szoba,sulizni mar sajnos nem tudok.Nyuglodom,semmi motivaciom es kedvem semmihez ugyanakkor a penz kene.Kicsit alomvilagban elek,nem tudom mit csinaljak...Szeretnek bulizni,szeretnek egy jo nyarat,szeretnek ugyanakkor ertelmes dolgokat csinalni.

Koszonom.:)

2014. júl. 4. 15:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
valaki irjon.
2014. júl. 4. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Önsegítő csoportba járás, pszichológiai könyvek olvasása, elsősorban Frankl könyveit ajánlom.
2014. júl. 4. 19:42
 3/11 A kérdező kommentje:
ezekhez is kene lelki ero...
2014. júl. 4. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor feküdj le és halj meg... Most tapasztalhattad, hogy az élet nem csupa nevetés és kacagás. Ha leterítettek, akkor kelj fel és menj tovább. Senki nem fogja helyetted megcsinálni. Dönts, hogy mit akarsz és annak megfelelően cselekedj. Nem lehet mindig, mindent feladni...
2014. júl. 4. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésben benne van a válasz :) Küzdj egy célért. A jó nyárért, a bulikért, hogy legyenek barátaid. A felfogásodon kéne változtatni. Azt írtad "rossz indulatú áskálódások miatt" küldtek el. Ezeket felejtsd el. Ne a rosszat lásd az emberekben, élj pozitívan és vidáman és hagyd abba az önsajnálatot :) Menj ki a parkba egy újsággal kutass állás után , adj fel és olvass hirdetéseket, aktivizáld magad. Hajrá! :)
2014. júl. 5. 16:24
 6/11 anonim válasza:

Hány éves vagy? F/L?

Hasonló helyzetben vagyok én is, a vágyaim is azok mint neked, de én is csak szenvedek:( Akkor jobb egy kicsit mikor elengedem a távoli célokat és olyan apróságokra koncentrálok, amit a mai nap meg tudok tenni.

25/L

2014. júl. 5. 18:13
 7/11 A kérdező kommentje:

5-os Valaszolo:

Kedves Toled nagyon.:) Kuzdenek en,de vannak psziches problemaim amit meg kene oldani... Am meg nem sajnaltatom magam...

6-os Valaszolo:23 eves vagyok...

2014. júl. 5. 20:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Meselnel kicsit magadrol Utolso?
2014. júl. 5. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Pszichés problémák fejben vannak, ott is kell megoldani őket. Miféle problémákról beszélünk?
2014. júl. 5. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
na es hogyan a fejben?
2014. júl. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!