Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy meleg vagyok?

Benhb kérdése:

Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy fiú barátom kezét fogom, az ujjaink összekulcsolódnak és egymásra mosolygunk. Nem vagyok homofób, vannak meleg barátaim és egyáltalán nincs gondom velük. Van mikor ránézek egy fiúra, és azt gondolom hogy milyen cuki feje van. Viszont volt már pár barátnőm, és aktívan keresem a társaságukat. Elvagyok bizonytalanodva a hovatartozásomban... Szerintetek van bennem meleg hajlam? Vagy Biszex lennék?
2014. jún. 25. 01:55
 1/5 anonim válasza:
egy álom alapján ezt nem lehet megállapítani
2014. jún. 25. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért az ember érzi, ha a saját neméhez is vonzódik.

Azt mondanám, egy ilyen álom bizonyos mértékig beszédes, de pusztán ennyitől még semmit sem érdemes bebeszélni magadnak, az ember nem csak olyanról álmodik, amire vágyik vagy amit szeretne.

2014. jún. 25. 13:11
 3/5 anonim válasza:
Kérdésedre nem tudok válaszolni. Amikor ránézel egy fiúra és azt gondolod, hogy milyen cuki feje van más is eszedbe jut vele kapcsolatban? Például milyen jó lenne megismerni vagy látni még őt? Gyakran vannak ehhez hasonló álmaid? :P
2014. jún. 25. 13:30
 4/5 anonim válasza:
100%
Gondolj arra, hogy a fiú barátod, aki az álmodban megjelent először bókolni kezd, majd puszilgat, aztán lesmárol, az egyik kezével a hátadat simogatja, másikkal pólód alá nyúl és érzékien halad egyre lejjebb a testeden. Majd kigombolja a nadrágod és lehúzza rólad, egymásnak feszül a testetek, egyre intenzívebb ritmusban egymásnak dörzsölitek... na ha még nem undorodsz az előzőektől akkor van benned homoszexuális hajlam.
2014. jún. 25. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak teljesen igaza van. Lehet, hogy valakiknek nehéz azt eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódik jobban, de azt muszáj lenne könnyen, hogy külön-külön a nemekhez igen-e, vagy nem.
2014. jún. 28. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!