Meleg srácok/férfiak, tudnátok segíteni?
Azt hiszem meleg vagyok. Egy ideje próbálok rájönni az igazságra (vagy bevallani magamnak? ki tudja... ), de úgy érzem valaki olyannal kellene beszélnem, aki a saját bőrén tapasztalta/tapasztalja meg ezt a folyamatot, állapotot.
Átfutottam már sok dolgot... úgy értem feltettem magamnak a sztereotíp kérdéseket, miszerint nagyrészt lány barátaim vannak-e, stb. De szükségem lenne egy "szakvéleményre", ha szabad ilyet mondani: egy melegre, aki fel tudna nekem tenni pár kérdést.
Van olyan valaki tehát, aki szánni tudna egy kis időt erre? Ha igen, akkor légyszives privátban írjatok.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
(18 F)
- Fiúkra gerjedsz: meleg vagy
- Lányokra gerjedsz: heteró vagy
- Minkét nemre gerjedsz: biszex
- Ha úgy érzed, nem a megfelelő nemű testben vagy: transznemű
- Állatokra gerjedsz: zoofil/ bestiofil
- öregre: gerontofil
- Halottra: nekrofil
- Gyerekre: pedofil
- serdülőre: efebofil
Ezek leágazásai és kiegészítései a különböző fetisiszta irányultságok, amiket lehetetlen felsorolni. Remélem segítettem.
Minden meleg srácnak van ilyen időszaka.
Jómagam is, csak tavaly óta ismerkedek.
Ha úgy érzed, akkor meleg vagy. Ez ellen nem tudsz mit tenni.
20F
Köszönöm a válaszaitokat! :)
#1: tudom, hogy van olyan, akiknél ez nem vicc, de a lista végén összeállt a fejemben egy megmosolyogtató verzió: gerontonekrozoofil :D Köszönöm, hogy írtál!
Nektek mi segített abban, hogy nagy magabiztossággal kimondjátok (magatoknak), hogy melegek vagytok?
Volt egy döntő esemény? Gondolat? Személy?
Hello.Minél jobban erőlteted ezt a dolgot,annál jobban belezavarodsz.Ne foglalkozz azzal,hogy meleg vagy-e.
Azzal foglalkozz és azt a kérdést tedd föl magadnak:
Boldog vagyok?
Mindegy,hogy ki homo,hetero,bi stb.....ez nem lényeg.
A boldogság kérdése a tét.Ha megtalálod a boldogságodat,akkor majd jön magától hogy melyik "csoporthoz" tartozol..
Kívánok neked hozzá erőt,kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!