Szerintetek az normális hogy félek a sötétben?
Figyelt kérdés
De annyira nagyon, hogy ha nem aludhatok a nővéremmel mert nem engedi meg, akkor elkezdek sírni mert nagyon nagyon félek a sötétben... Egyébként 13 éves vagyok. Nagyon szeretném, ha tudnék egyedül is aludni sötétben...2014. jún. 23. 11:58
11/16 sdfs31 válasza:
ha a tv-vét nézel és elalszol elfelejted kikapcsolni és lehet hogy éjszaka egy horror filmre ébredz!!!! Én nagyon féltem régen a sötétben de már egyátalán nem. Amikor féltem valami dalt énekeltem magamban közben próbáltam elaludni a dal elvonta a figyelmemet a sötétrő. Ha ezse jó nem baj a nővérem 15 éves és most nőte ki.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Hát igen az durva lenne, hogyha horror filmre ébrednék de hogy ha beállítom hogy 1 óra után kapcsoljon ki akkor biztos, hogy nem fog bekapcsolva maradni... Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanácsokat :)
2014. jún. 25. 20:33
13/16 anonim válasza:
nekem volt már olyan hogy olyanra ébredtem(mert úgy maradt),mint nem is tudom,amolyan tiszta izé volt Én meg nem hittem el hogy van ilyen műsor :) De tiszta elvont izék voltak amolyan horrorfilmbe való zenékkel :)
14/16 A kérdező kommentje:
Úristen!:ooo Az durva... Én biztos nagyon megijednék, ha valami ilyet látnék Tv-be. :o
De ha megpróbálok zenére elaludni akkor egész éjszaka megy a tab és akkor lemerül reggelre teljesen..
2014. jún. 26. 09:37
15/16 anonim válasza:
Ez a legjobb megoldás. Bármit is hagysz bekapcsolva, az kapcsoljon ki 1 óra múlva. Egyrészt azért, amit már írtam, hogy káros az egészségre, másrészt meg kipihenni sem tudod magad rendesen. Teljesen korrekt a TV-s dolog vagy, ha a számítógép a te szobádban van azt is be tudod állítani, hogy kikapcsoljon. Ha gondolod ez utóbbiban tudok segíteni, akár elmondom hogyan tedd vagy írok rá egy programot neked.
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm de az én szobámba nincsen számítógép sajnos :( Szerintem akkor marad a tv-s dolog, csak még nem javították meg a tv-met :)) Köszönöm mindenkinek!!:)
2014. jún. 26. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!