Szerintetek az normális hogy félek a sötétben?
Szia!
Éjeli lámpával kapcsolatban.Ha van akkor vegyél bele ledes égőt valami meleg fehéret [link] itt jó áron árulják és egész jók is,de ha bementek egy praktikerbe vagy obiba ott is lehet kapni a lámpás részeken mindenfélét,neked megteszi az olcsóbb is mert nem szükséges hogy nagy fényereje legyen szóval jó lesz az olcsóbb is és az nagyon minimális fogyasztással jár.Szóval azzal akár nyugodtan égve hagyhatnád a pilácsot,esetleg még a lámpára tehetnél egy időzítős kikapcsolót amit beállítasz mondjuk hogy egy óra múlva kapcsoljon ki mert addigra elalszol az is egy megoldás lenne.Vagy lehet kapni olyat tapétadíszeket amik foszforeszkálnak éjszaka(csillagok meg mindenféle minták),nos ezek is adnak valamennyi fényt hogy megtörje egy picit a sötétséget
Amúgy gyakorlatilag nincs mitől félned,mert ha kéne valamitől félned az már rég elkapott volna :) Esetleg elalváskor olvass el egy könyvet(ha tudsz olvasni) vagy nézz meg egy mesét,hátha az segít.
Köszönöm szépen!:)) igen tudok olvasni mert 13 vagyok :D
Köszönöm szerintem megpróbáljuk a LED-es égőt :))
Nem tagadom,Én felnőtt vagyok,és ha nem megy a tv akkor nem tudok elaludni.Ha elmegyek idegen helyre és kifárasztom magam akkor ott megy,vagy egy picit sörözök és úgy is jobban megy.Nekem konkrétan azzal van a bajom hogy pestről költöztünk ki vidékre,nos ami az éjszakát illeti,ide nem süt be az utcalámpa fénye,itt nem lehet hallani éjszakai élet zaját(kocsik,motorok,tuc-tuc,részeg Józsibá a lépcsőházból stb stb)
Szóval kiköltöztünk vidékre azóta valahogy csak így tudok elaludni hogy időzített tv kikapcsolás.Ha kikapcsolt tv mellett próbálkozom úgy hogy nem hullafáradt vagyok akkor ami zavar az a csend,szinte már hangos a semmi,és ez valamiért zavar.Egyik voltbarátnőm,szintén ugyan ez.Ez lehet hogy civilizációs betegség,vagy a fene se tudja.Nem tagadom Én nagyon sok horrort néztem fiatalabb koromban nos utána egy sötét erdő keresztül sétálni egyedül nagyon izgi tud lenni :) De a lényeg hogy gyakorlatilag nincs mitől félni,mert ha volna okunk félni akkor már tudnánk hogy mitől is kéne valójában :)
Rádiót esetleg próbáltad?Kedvenc zenékre elalvás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!