Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

A kérdés Hogy viseljem el mèg 1 èvig?

11.es vagyok. Van par fiu osztalytarsam akik mindig megalaznak a tobbiek elott.Pedig nem szolok hozzajuk :/ Az 1ik mindig ilyeneket mond hogy ku**a meg hasonlok .Es szexel kapcsolatos dolgokat mondnak rolam es az osszes fiu rajtam nevet.meg a bnom is :( .. ha pedig vissza szolok nekik nem is vesznek figyelembe. Anyam is folyton piszkal itthon hogy kover vagyok. ES nemkellek mar a volt baratomnak se.. probalok eros lenni de igy nehez :'( ezeket nemmerem elmondani az egyetlen normalis baratnomnek sem... valaki tudna valami tanacsot adni? . :/ mar fogyokurazom es ugy tervezem keresek 1 normalis fiut akivel egyutt lakhatnek mert nembirok anyammal egyutt elni :s de meg 1 evem van sulibol addig hogy birjam ki? :( bocsi ha nem annyira olvashato :s L/19

2014. jún. 12. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt a nyár,majdnem 3 hónapod van arra,hogy lefogyj. Ez a csúfolódás és az,hogy az anyukád szekál tökéletes indok arra, hogy nekiállj és diétázz ÉS SPORTOLJ! Nézz sok ilyen videót, olvass el ilyen történeteket ,ezekből meríthetsz egy kis energiát. A nyárra én is tervezek egy kisebb fogyást, bár rajtam nincs sok felesleg és nem mások teszik szóvá, csak én szeretnék ledobni pár kilót.

Szóval ,ha tényleg komolyan vennéd és tényleg lefogynál, az lelkileg is megerősítene nem is kicsit. Na meg a csúfolódó osztálytársak álla is leesne, talán még némi tisztelet is szorulna beléjük így lehet abba is hagynák a piszkálást. 1év az nem sok.

Am. ha még a barátnőd is kinevet...az nem a barátnőd :) Ha a barátnőd lenne, kiállna melletted és még vissza is szólna a csúfolódóknak, de ha még ezt nem is, az a minimum ,hogy nem nevet ki ő is. Egyesek túl könnyen veszik a barát fogalmát...

2014. jún. 13. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Tornázz sokkal felszabadultabb leszel jobb lesz a közérzeted is Rubint Réka vagy Insanity stb letölthetőek torin minerva stb...
2014. jún. 13. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2014. jún. 13. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem attól függ, hogy kövér vagy-e vagy sem, hanem attól, hogy látják rajtad, hogy nem tudsz önmagadért kiállni. Olvass az asszertív kommunikációról, ezzel meg tudod oldani a problémát.

Persze a testmozgás sem árt!

2014. jún. 13. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a fókuszt fogyásról lesz szó. :) pont neked való.
2014. jún. 19. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!