Hogy viselitek ezt a nagy meleget?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Ti is punnyadtak vagytok es semmihez sincs kedvetek?Akarmelyik ismerösömmel vagy ha a barátommal vagyok\beszélgetek,mindenki punnyadt,fekszik egész nap,nem tud semmit se mondani,alszik vagy csak ugy van egymagának.:)2014. jún. 11. 14:43
11/19 anonim válasza:
Rosszul viselem, egyszer sírok utána meg dükitörésem van. Nagyon várom már, hogy vége legyen a nyárnak.
12/19 anonim válasza:
éjszaka minden ablak nyitva, reggel 6 körül mindegyik becsukva, redőny/reluxa rájuk engedve... bent így egész jól lehet bírni, 25-27 fok a kintihez képest nem vészes.
13/19 anonim válasza:
12-es, hozzád költözhetek a nyárra? :D
31,7 fok volt ma délután a lakásban. :(
14/19 anonim válasza:
12-es nalunk is annyi van marmint fokba pala teto alatt all a levego ki se nyitom ma a ablakot de kell menni ilyen turara melegbe...en birom ha de attobbi..
15/19 anonim válasza:
Vizsgám volt,semmit nem tanultam rá. Ilyen melegbe egyszerűen nem bírtam.
De most,hogy vége a sulinak és jön a szünet,minden oké :D
Bár az tény,hogy ha kimegyek a lakásból akkor kb. fél óráig bírom 12 és 16 óra között. akkor a legerősebb a nap.
Lakásba viszont 20 fok körül lehet,ha nem kevesebb. Ventilátor, esti szellőztetések, napközbe citromos-jeges víz csodákra képes ;)
16/19 anonim válasza:
#13: lehet róla szó. ha nő vagy az sok előnyt jelent. :)
nagyanyámnál egyébként ma voltam és 23 fok van... vályogház.. :D
17/19 anonim válasza:
Légkondival, jeges teával, haverokkal BF4. De nagyon utálom a meleget . Ki eleve nem mehetek , mert fényallergiám van. Mindenem itt bent van ,szóval semmi újdonság :) Én minden esetre tél-párti vagyok.
18/19 anonim válasza:
Lány vagyok. Fõzni nem tudok de takarítani szeretek. :)
Kedves tõled, hogy megengednéd, hogy odaköltözzek de a 23 fok csábítóbb, inkább a nagymamádhoz mennék. :D
19/19 anonim válasza:
#18: háát. ahogy érzed :D dee nálunk van medence is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!