Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen szintű a kommunikációs...

Milyen szintű a kommunikációs készséged?

Figyelt kérdés
(Mindenkivel szót tudsz érteni,imádsz beszélgetni,könnyen ismerkedsz; vagy gátlásos vagy ha kommunikálni kell,alig találod a szavakat, csak utólag jut eszedbe mit is kellett volna mondanod?)
2010. jan. 2. 08:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10/10

Mondjuk inkább magamnak való vagyok, és nem igazán kezdeményező, de ha egyszer valaki kezdeményez, akkor az én számat is elég nehéz befogni. Kicsit naív vagyok, hamar megnyílok mindenkinek.

Írásban, msn, chat nem vagyok valami sikeres, mert ha egyszer kifejezem magam, akkor oldalakat pötyögök és ezt sokan nem szeretik. :)

2010. febr. 1. 11:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja a beszólogatással én is gondban vagyok, ha valami nagyon idegesít(pl buszon), akkor mindig későn jut eszembe a frappáns válasz, de ha konkrétan engem ér sérelem, akkor automatiusan nyílik a szám. XP
2010. febr. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!