Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem élni, mit tegyek?

Nincs kedvem élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 02:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy ember miatt? Ne röhögtess. Gyenge vagy. Engem már 20 ember lealázott és nevezett nagy szarnak és ŐK nagyon FONTOSAK voltak számomra plusz örülj neki, hogy nem vagy hallássérült.
2010. jan. 1. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Basszus legyen kedved élni!!!!Még jó hogy meg tudtad milyen ember az akinek elmondtad legbensőbb titkaid, és ő meg a hátad mögött megaláz. Pfujjozzál rá vagy kétszer és lépj tovább. Lapozzál, de nagyon sokat, még az emlékét is töröld ki az ilyennek. Emelt fővel járj és örülj az élet minden percének!!!
2010. jan. 2. 01:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Kb 2 hete én is kik*rtul szomorú voltam. Nem láttam a fényt az alagút végén. Összedőlt minden. Tegnap meg rohadtul jó napom volt. Le se sz*rtam a múltat. Élni annyit jelent, mint meghalni. De nem szó szerint. Meghalni minden egyes percért, és megszenvedni érte. És akkor összeszeded te is magad. Mint én.
2010. jan. 2. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Az élet szép! A bánaton pedig sajnos az IDŐ-n kívül semmi nem tud jelentős javulást hozni. De addig is, nézz meg egy jó filmet, amit élvezel, és mindig is nevettél rajta. :)
2010. jan. 2. 18:33
 15/18 anonim válasza:
penge. de ne vedd komolyan. én is megpróbáltam, de nem változtatott semmin, és nem bántam meg amikor megtaláltak.
2010. jan. 8. 17:43
 16/18 anonim válasza:

szia. szerintem a problémád csak úgymond utolsó csepp volt a pohárban. elég kevés információt adtál meg magadról, de valószínüleg mélyebben kell keresni az okát annak, hogy már nem szeretnél élni. szerintem önértékelési gondokkal küzdhetsz. biztosan elég önbizalomhiányos ember vagy. egy olyan dolog, mint amilyenben neked volt részed, bárkit mélyen megérintene, de te - ismétlem, szerintem - érzékenyebb lehetsz az átlag embereknél. ezzel persze nincs semmi baj, de az olyan trágyák, mint a te ismerősöd, gyakran előszeretettel visszaélnek az ilyesmivel sajnos.

mindenkinek a saját döntése, hogy szeretne-e tovább élni vagy sem. elvégre a saját életéről van szó. viszont te nagy marhaságot fogsz elkövetni, ha egy olyan gané cselekedete miatt vetsz véget az életednek. ha például azt is mondta... kit érdekel? az csak az ő véleménye. és ha olyan dolgokat mond rólad, azzal csak magát minősíti, nem téged. írtad, hogy nincsenek barátaid. ez nagyon szomorú. próbálj meg nyíltabb, spontánabb lenni az életben, és hidd el, akaratlanul is vonzani fogsz másokat. persze nem válik mindenkiből majd tökéletes barát, de jobb, mintha nem számíthatnál senkire. ha szeretnél beszélni a dologról, szívesen meghallgatlak msn-en vagy akár e-mailben is. persze nem vagyok pszichológus, de jó hallgatóság tudok lenni. amúgy is. ha kibeszéled valakinek a problémáid, hidd el kicsit jobban fogod magad érezni. ez lehet bárki. egy itteni ember a fórumon, a postás, szülő, és még sorolhatnám. kitartás.

2010. jan. 8. 19:17
 17/18 anonim válasza:
Nézdd, engem is átvert a legjobb baránőm...életem egyik legnagyobb pofára esése volt, de a lényeg az, hogy bármi történik, tudd, hogy okkal történt, fölöslegesen nem szenvedsz, hidd el nekem! Probálj tanulságot leszürni belőle. Nem attól leszünk erősek, hogy sohasem bukunk el, hanem, hogy mindannyiszor felállunk! Keress új barátokat, érsz annyit mint más. Ne dobd el az életed 20 évesen...;)
2010. jan. 10. 21:27
 18/18 anonim válasza:
Menj el egy pszichológushoz,vagy egy szakemberhez,ő majd megnyugtat,ezt nem sértésből mondom...
2010. jún. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!