Nincs kedvem élni, mit tegyek?
20on túl vagyok valahol, de nem számít a korom.
Barátról van szó akiben bíztam de ő egy szerencsétlen undorító nyomoréknak tartott mindig is, ezt ő mondta ma, csak épp nem a pofámba. Ő volt akinek elmondtam magamról mindent amit másoknak nem... de mivel több barátom nincs erről most senkivel nem tudok beszélni és megőrülök és inkább meghalnék minthogy ilyen nyomorékként éljem az életem amilyennek tart.
Miért foglalkozol még az exeddel? Ki a rákot érdekel? Nehogy már ránézz, meg sem érdemli, hogy hozzá szólj többet.
Ha barát volt csak, akkor is a fenti vonatkozik.
A nemedet leírhattad volna, de én lányra tippelek. SzereteK másokat meghallgatni, nekem panaszkodhatsz :)
az az undorító szemétláda "barát" vagy mi, megérdemelné, hogy te legyél öngyilkos?
nem nem
inkább tanulj meg pókerarcot vágni, ha esetleg találkoztok, a múltról ne kérdezz semmit, ne mondj semmit, csinálj úgy mintha milyen jól ellennél nélküle. egy idő után tényleg nagyon jól elleszel nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!