Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem élni, mit tegyek?

Nincs kedvem élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 02:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
miért nincs kedved élni? mi történt? korod nemed?
2010. jan. 1. 02:52
 2/18 A kérdező kommentje:
egyetlen ember volt akiben még bíztam de átcseszett, végig egy rakás sz*rnak tartott, csak nem mertek közölni. már nem maradt senkim. sz*r az egész.
2010. jan. 1. 02:58
 3/18 anonim ***** válasza:
ez biztos nem így van.de mond meg a korodat is légyzsi
2010. jan. 1. 03:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy (különben most nem lennél itt) rengeteg esélyed lesz szerelmesnek lenni. Gondolom szerelmi bánatod van. Én is voltam már így a gimiben de az első munkahelyemen találtam egy párt magamnak csak pár hónapig tartott de ma is jobban vagyunk. Azóta már sok kapcsolatom volt. Töled függ feladod-e de hidd el mindig lesz olyan akinek épp bejösz, akit szeretsz, akivel szexelhetsz. Az öngyilkosság nem megoldás, ne add fel.
2010. jan. 1. 03:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hogy valakinek nem jösz be nem jelenti hogy rossznak tart, ha meg ezt nem mondta a szemedbe elég gyerekes lehet sőt szemét. Egy ilyen miatt ne add fel nem érdemli meg.
2010. jan. 1. 03:30
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
a horvát kettesen az űrodüsszeiát adják
2010. jan. 1. 03:44
 7/18 A kérdező kommentje:

20on túl vagyok valahol, de nem számít a korom.

Barátról van szó akiben bíztam de ő egy szerencsétlen undorító nyomoréknak tartott mindig is, ezt ő mondta ma, csak épp nem a pofámba. Ő volt akinek elmondtam magamról mindent amit másoknak nem... de mivel több barátom nincs erről most senkivel nem tudok beszélni és megőrülök és inkább meghalnék minthogy ilyen nyomorékként éljem az életem amilyennek tart.

2010. jan. 1. 03:46
 8/18 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy mit gondol rólad a harmadik... ez csak pletyka ne higy neki. Lehet hogy az egyik ellenséged, vagy az ex ellensége. Szóval az ilyen hallomás dolgok elég férevezetők. Ha e nem mondat meg hogy nem kedvel szemét alak. Talász az ilyen mocsoknál ezerszer jobb csajt.
2010. jan. 1. 04:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol még az exeddel? Ki a rákot érdekel? Nehogy már ránézz, meg sem érdemli, hogy hozzá szólj többet.

Ha barát volt csak, akkor is a fenti vonatkozik.

A nemedet leírhattad volna, de én lányra tippelek. SzereteK másokat meghallgatni, nekem panaszkodhatsz :)

2010. jan. 1. 04:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

az az undorító szemétláda "barát" vagy mi, megérdemelné, hogy te legyél öngyilkos?

nem nem

inkább tanulj meg pókerarcot vágni, ha esetleg találkoztok, a múltról ne kérdezz semmit, ne mondj semmit, csinálj úgy mintha milyen jól ellennél nélküle. egy idő után tényleg nagyon jól elleszel nélküle.

2010. jan. 1. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!