Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem élni. Mit tegyek? :/

Nincs kedvem élni. Mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Tényleg nincs kedvem és oylan unalmas..semmi jó nem történik velem. Semmi se érdekel igazán:S Mindig rossz a kedvem,valamiért semmi se tud boldoggá tenni..mi lehet velem? már 3éve ezemgy:S és egyre rosszabb a helyzet..15/l
2011. júl. 14. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
kezdj el sportolni
2011. júl. 14. 19:10
 2/18 A kérdező kommentje:
futni szoktam,de nem sokat ér..ugyanúgy céltalan az életem:S
2011. júl. 14. 19:11
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
vegyél 1 vizipipát és kezdj el füstölni :D
2011. júl. 14. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

> Nincs kedvem élni.

Én is így vagyok. Semmiben sincs örömöm.

Még levegőt vennem sincs értelme...

> Mit tegyek? :/

Hallgass rádiókabarét :)

2011. júl. 14. 19:32
 5/18 anonim ***** válasza:
csinálj olyat amit utálsz pl.: takarítani vagy kötelezőt olvasni
2011. júl. 14. 19:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt,elkezdtem zenéket írni,egyre jobbak lettek ezért sikerélményem lett.Próbálj meg valamit kapni ami érdekel.
2011. júl. 14. 21:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Kösd LE (!) Magadat!

Keressél célokat!

Érdeklődj a Világ iránt, - a lehető legváltozatosabb környezetekben! -Ha ráunnál az egyikre, ott a másik...

Keress Magadnak egy hobbit!

- Futás (vagy más sport), pecázás, technikai hobby, (modellezés, rádióamatőrködés, programozás), olvasás, zenehallgatás, zenélés, éneklés, rajzolás, festés, fa-szobrászat, kerámia, bigámia, - Ja bocs, utóbbi nem! :)

Tanulj - nyelvet, természettudományt, (had-, egyház-, egyetemes)történelmet,

Járj emberek közé!

Beszélgess emberekkel! - Beszélgess a szüleiddel!

Ismerj meg embereket, - akár neten!

2011. júl. 14. 22:07
 8/18 anonim ***** válasza:

21:38

Ne is haragudj, de minősíthetetlenül viselkedsz!

2011. júl. 14. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Én? Miért? Azért mert unatkozik és mindent megkap az életbe nem kell semmiért harcolnia? Én igenis szar helyzetbe voltam kb 5 évesen elvesztettem az édesapámat , majd rá 2 évre anyukámat szegény mamáéknak kellet felnevelniük eleg sokszor csúfoltak engem az iskolába hogy milyen ruhákba járok mert nagyon szegények voltunk mamám keves nyugdíjábol nem is telt többre főleg hogy a bátyám drogozott elég keményen... Nah mind1 abba hagyom a mesélést ugye értitek meg. DE ő neki megvan gondolom én nagyjábol minden és nem akar élni... Én sose panaszkodtam pedig lett volna rá okom megprobáltam mindig vidám lenni és segíteni másokon nem vagyok én se jézus se senki de ugy érzem így élet az élet, és nem panaszkodni 15 évesen hogy szart se ér az életem pedig ez nem így van igenis ér valamit az életed csak te nem akarod...

22/F

2011. júl. 14. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
hát igen te 22 éves fejjel már így gondolkozol, de ő 15 éves iszonyat kevés tapasztalattal rendelkezik, és régen mindig énis ezzel az afrikai szegényekkel pedáloztam, de hidd el ők is boldogan élnek, mert ők ahhoz a helyzethez szoktak, mi persze úgy látjuk, h de rossz nekik pedig sztem nem, ja igen és senki sem kérte hova szülessen, azért mert én itt élek házban pl: ne leygenek gondjaim??!!
2011. júl. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!