Nincs kedvem élni. Mit tegyek? :/
> Nincs kedvem élni.
Én is így vagyok. Semmiben sincs örömöm.
Még levegőt vennem sincs értelme...
> Mit tegyek? :/
Hallgass rádiókabarét :)
Kösd LE (!) Magadat!
Keressél célokat!
Érdeklődj a Világ iránt, - a lehető legváltozatosabb környezetekben! -Ha ráunnál az egyikre, ott a másik...
Keress Magadnak egy hobbit!
- Futás (vagy más sport), pecázás, technikai hobby, (modellezés, rádióamatőrködés, programozás), olvasás, zenehallgatás, zenélés, éneklés, rajzolás, festés, fa-szobrászat, kerámia, bigámia, - Ja bocs, utóbbi nem! :)
Tanulj - nyelvet, természettudományt, (had-, egyház-, egyetemes)történelmet,
Járj emberek közé!
Beszélgess emberekkel! - Beszélgess a szüleiddel!
Ismerj meg embereket, - akár neten!
21:38
Ne is haragudj, de minősíthetetlenül viselkedsz!
Én? Miért? Azért mert unatkozik és mindent megkap az életbe nem kell semmiért harcolnia? Én igenis szar helyzetbe voltam kb 5 évesen elvesztettem az édesapámat , majd rá 2 évre anyukámat szegény mamáéknak kellet felnevelniük eleg sokszor csúfoltak engem az iskolába hogy milyen ruhákba járok mert nagyon szegények voltunk mamám keves nyugdíjábol nem is telt többre főleg hogy a bátyám drogozott elég keményen... Nah mind1 abba hagyom a mesélést ugye értitek meg. DE ő neki megvan gondolom én nagyjábol minden és nem akar élni... Én sose panaszkodtam pedig lett volna rá okom megprobáltam mindig vidám lenni és segíteni másokon nem vagyok én se jézus se senki de ugy érzem így élet az élet, és nem panaszkodni 15 évesen hogy szart se ér az életem pedig ez nem így van igenis ér valamit az életed csak te nem akarod...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!