Tényleg nincs kedvem és oylan unalmas..semmi jó nem történik velem. Semmi se érdekel igazán:S Mindig rossz a kedvem,valamiért semmi se tud boldoggá tenni..mi lehet velem? már 3éve ezemgy:S és egyre rosszabb a helyzet..15/l
úristen én is 15vagyok, és vannak problémáim (kinek nincs)
vagy azért írtál ide kedves kérdező, mert láthatatlan vagy és nem foglalkozik veled senki, és így akarod felhívni magadra a figyelmet(pedig közöd sincs az öngyilkossághoz), vagy szimplán vak vagy és nem látod meg a jót! bakker, egy csomó minden van a világban ami boldoggá teheti az embert. főleg más embertársaink. próbálkoztál már egáltalán tenni az unalom ellen?
emberek, állatok vagy akár filmek is kitölthetik az űrt.
kezdj már magaddal valamit!!!!
2011. júl. 14. 23:14
12/18 A kérdező kommentje:
Ne azt írtam,hogy öngyilkos akarok lenni..csak nincs kedvem élni,midnen oylan nehéz,senki se szeret kb.. És a mi családunk is szegény,nincsenek ruháim...van itt is gond..nem kell látatlanul itélkezni,nem az a bulizós pi.a vagyok,akinek a segge alá rak mindent apuci..
2011. júl. 14. 23:37
13/18 anonim válasza:
Tusolhatsz nálam,veszek neked egy szép ruhát,stb... Lakhatod a pincémet... Amennyiben jól nézel ki.
2011. júl. 15. 05:28
14/18 anonim válasza:
Szép otthonos a pincém,azt elfelejtettem irni...
2011. júl. 15. 05:28
15/18 anonim válasza:
Ez a beton egy husáng...
2011. júl. 15. 12:29
16/18 anonim válasza:
ha megnézel egy vicces filmet, azon tudsz nevetni?
tudsz dönteni, vagy szinte soha nem döntesz semmiben?
ha nem, akkor depressziós vagy, ami gyógyszerrel kezelhető, meggyógyítható
menj el a házirorvosodhoz
a depresszió betegség
2011. júl. 15. 19:33
17/18 A kérdező kommentje:
Beton! Felőlem dughatunk,egy jó nagy szaftos kolbászt a seggedbe-.- Értelmeseknek köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 16. 13:41
18/18 anonim válasza:
vegyél két paradicsomot egy basebol ütőt és lődd át a paradicsomokat az ütővel az utcára.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!