Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már hasonlóképpen?...

Éreztetek már hasonlóképpen? Mi ilyenkor a megoldás?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy egy vidám embernek látszom pedig nem vagyok az. Társaságban nevetek a vicceken, mosolygok stb. De nem ez vagyok én. Legszívesebben egész nap csak sírnék és elbújnék a világelől. De ezt ugy nem tehetem. Régóta vagyok ezzel így. Vannak barátaim, akiket elhívhatok egy moziba, vagy ha vmi baj van beszélhetek velük, de ők nem hívnak engem, és ha segítség kell rájuk eddig sosem számíthattam. A családommal jóba vagyok átlában, de sokszor vagyunk összeveszve. Nagyon rosszul tanulok, ( de inkább azt mondom, hogy a jegyeim rosszak mert én sokat tanulok mégis...) Nem szeretek egyedül lenni mert akk csak szomorú vagyok. Társaságba meg jól érzem magam, de keveset vagyok emberekkel. Még egyszer régen kitaláltam hogyha 2010ig nem történik valami,akkor öngyilkos leszek. DE félek megtenni mert mivan ha szép életem lenne amugy, meg az nem megoldás. De már az összes életkedvem elment. ugy érzem nincs értelme már semminek. csak ugy vagyok és ha nem lennék nem sok mindenkinek hiányoznék. Napról napra egyre nehezebb és nehezebb. Kezdem a reményt elveszteni. Éreztetek már így? volt vmi megoldás? remény?

köszi hogy végig olvastátok. Valakinek elkellett mondanom :(

2010. jan. 1. 01:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam középpontba lenni de lehet, hogy ez a baj. Nem mindig szeretnék abba lenni, csak néha egy kicsit. Lehet, hogy szeretném ha egy kicsit jobban foglalkoznának velem. de ezt persze nem várhatom el. nem is akrom. Vagy nemtudom...
2010. jan. 1. 01:20
 12/15 anonim ***** válasza:
persze hogy elvárhatod hogy veled is törődjenek hisz mind emberek vagyunk, Te meghallgatod az Ő bajukat ezért jogosan várod el tőlük, hogy meghalgassanak
2010. jan. 1. 01:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Régi (rossz) ismerős nálam is ez az érzés. Én is ,,kétszinű" típus vagyok (nevetek, mikor sírni tudnék -> és ha egyedül maradok jöhet a letargia). Reményt pedig a jövőben látok. Tűzz ki magad elé célokat és próbáld megvalósítani őket! Ez a szar időszak meg csak azért van, hogy ellensúlyozza további boldog életed. :)

16/F

2010. jan. 1. 01:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit depis vagy de hidd el 2011-re elfogg múlni. Az öngyilkoság nem megoldás 16 évesen. Még sok minden áll elötted ami sokkal szebb lesz. A suliban egy táborban, szakkörön találni fogsz egy kedves párt, sok barátot akiknek szüksége lesz rád.
2010. jan. 1. 02:13
 15/15 anonim ***** válasza:

1.Az öngyiség nem megoldás.

2.Könnyebb eldobni az életet mint szembenézni a megpróbáltatásokkal??????????????????Lehet,hogy ezen az éven történik valami amitől megváltozik az életed.

3.Itt egy tipp,hogy vissajöjjön az életkedved:hallgass pörgős számokat,ismerkedj,barátkozz.

4.És itt a tanulásra is egy tipp:vegyél egy lila papirt,

tárgyat még egy sál is jó.Pár percig nézd tanulás előtt,

tanulás közben és tanulás után.Tudom furán hangzik,de sok barátomnál bejött.De ha nem jön be akkor egyél meg 1

banánt és 1 kocka csokit tanulás előtt ez segit koncentrálni.Remélem segitettem:)12/L

2010. jan. 1. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!