Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet, hogy az emberek...

Hogyan lehet, hogy az emberek többségének ez Mr. Busta zenéje bejön, üzenete sincsen, csak pár szó 2 káromkodás között?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LgBW8vs0IY8

feltételezem, az úgysem fog válaszolni akinek bejön..

a társadalom elhülyülésének egy jele ez? vagy mi? totál értelmetlen az egész, még ha egy jó dallama lenne megérteném, de még az sincs..tehát véleményem szerint:értelmetlen szöveg,szar dallam,ugráló gyökerek,végtelenül primitív stílus=siker

??? ezek szerint minél lejjebb van valaki azzal emelkedik ki a tömegből:O

2014. máj. 23. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Szeretem Busta zenéit, nagyon régóta hallgatom, de ez a száma szerintem valami olyan kritikán aluli szemét, hogy már nekem kellemetlen. De az Eyyo 2 is ilyen hulladék. retetete ratatata dobom a fukkot madafaka, ez meg olyan szöveg, hogy szégyen...
2014. máj. 24. 15:56
 2/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!Mr.Bustának elég sok zenéje van közöttük nagyon szépek is pl sose felejts el,nem nézek vissza (engem ez a 2 hatott meg a legjobban)!Vannak az ütősebb számai pl nem adom,minden amit akarok, Retetetetet meg még sorolhatnám!Meg persze ott van a csajozós nótái(csajozós nóta: A kezdetek is)!Meg a ,,szerelmes" számai is (szerintem ott a ,,csak az enyém" a legjobb)!Én úgy gondolom, hogy egy jelenlegi érzését ,,mutatja ki" például szerintem neked is volt olyan napod, hogy szétvernél szíved szerint egy kettő embert!Mr.Busta szerintem nagyon ügyesen csinálja már több mint 20 éve toppon van :)Valakinek ez a műfaj jön be mint nekem is!De a mutatom a fakkot az mondjuk nekem se jön be annyira hogy őszinte legyek!:)De ahány ember annyi féle!Ja és sokan azért nem szeretik hogy pl a rapszaka 1-4 ig több rappert is szidd vagy dókment,curtist de mindenek oka van!Tőlem le szavazhatok nekem ez a véleményem! :)
2014. máj. 25. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, hogy több mint 20 éve toppon van. Azóta van a toppon, mióta Mohaman felkarolta a Kamikaze -t aztán kiléptek és bemarták Mohát, és úgy lett a Kamikaze előbb utóbb a toppon. Tehát még kb. 10 éve sincs a toppon.
2014. máj. 25. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Az utóbbi időkben került a "topra". Azelőtt úgy volt, meg minden, de kb a kutya nem hugyozta le. Amúgy eleve is borzasztó unszimpatikus volt, de nekem leírta véglegesen magát mert hiteltelen. Ő a zenéibe mindenkit lealáz, meg ő az istencsászár madafaka, aztán mikor Paja G oda ált elé a WestEndbe akkor már csak a terelés ment, meg feszülés a kért teleszart búvárruhával. A zenés balhéit ő nem gondolja komolyan, csak a kamerák mögött emberkedik, de igazából csak egy felkapott kis senkiházi surmó.
2014. máj. 25. 23:16
 5/10 anonim válasza:

Micsoda? hagyjuk már! Két féle ember létezik: Aki szereti busta összes zenéjét, a másik meg aki nem szereti. Aki nem szereti az nem tudom milyen zenét szokott hallgatni.

Busta olyan sikert elért amit más repper nem tudna elérni. :) Az R.T.M a legjobb. :)

2014. máj. 29. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A 2-es válaszoló helyesírása szerintem mindent elmond a busta rajongók koráról és intelligenciájáról... ahelyett, hogy ezt a szart hallgatod inkább a nyelvtankönyvet forgasd kisfiam.
2014. jún. 16. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

"Busta olyan sikert elért amit más repper nem tudna elérni."

Ez is igazolja azt az állítást, hogy rengeteg az ostoba birka akivel bármit meg lehet etetni, megfelelő tálalásban.

2014. jún. 16. 16:25
 8/10 A kérdező kommentje:
ez jut eszembe róla nekem is..és egyre gyűlnek a birkák köré
2014. jún. 16. 23:32
 9/10 anonim válasza:
Figyelj tesó ez nem csak busta zenéje olvasd el csak a címét először.Másodszor K>RVAJÓ!
2014. szept. 5. 18:45
 10/10 anonim válasza:
Nyugi utolsó, úgy is a sok divatmocsok a többi retket fogja hallgatni. De még mindig, annak hiszem ezeket csak el, aki eléri azt, amit Busta:)
2015. ápr. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!