Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13-14-15 éves lányok, nektek...

13-14-15 éves lányok, nektek bejön az, ha így néz ki egy fiú? (inf. Lent)

Figyelt kérdés

Szóval, voltam a fodrásznál, és lefényképeztettem magam a nővéremmel.. Nektek bejövök?? Csak mert nincsen most csajom..És akivel jártam, csúnyán dobott, de ez egy másik történet..

Tetszem/bejövök nektek???????? 15/F

#fiú #kép #lány #vélemény...
2014. febr. 27. 21:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Itt a link:

[link]

2014. febr. 27. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem kamu a kerdes. Eloszor is tul "idealnak" nezel ki azert, hogy itt toltesz fel "magadrol" kepeket. A masik dolog az, hogy maskor ugyelj egy kicsit jobban a hetterre, mert most meg nincs olyan meleg, hogy rovidujuban jarkalj es olyan zold legyen mogotted a hetter.

Egyebkent nekem ez a fiu akit linkeltel nem tetszik. Valamiert nem tetszenek a mostani "jol kinezo, divatos" fiuk.

15\L

2014. febr. 27. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Elozo valaszolo vagyok. Az elso mondat egy kerdes akart lenni.
2014. febr. 27. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, biztos, és az is, hogy így nézek ki... Tudod nem szeretem átverni az embereket, és főleg nem a lányokat... Szóval biztos!!

És köszi a tanácsokat!!

2014. febr. 27. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
és miért van tele ezzel a több éves képpel az internet?
2014. márc. 1. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Csinálsz nekem ide egy sign-t, "Shiba" névre? :3 Akkor mondok rólad véleményt ^^
2014. márc. 1. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!