Lányok nektek bejön ha egy fiú szedeti a szemöldökét vagy ciki?
Figyelt kérdés
ciki ha elmegyek kozmetikushoz és formára szedetem,magamnak középen alap persze.de ez már sok ha kiszedetem vagy tetszik a lányoknak?2013. jan. 20. 22:52
1/5 anonim válasza:
"magamnak középen alap persze."
én az ilyen fiukat csak ugy hívom: luxusb*zi..
sztem kva gáz..csak akkor fogadom el ha egy fiu szedi a szemöldökék ha anélkül 5 centi vastag szemöldöke lenne.. huu
2/5 A kérdező kommentje:
hát elég gáz vagy ha középen benőtt szemöldökkel járkálsz, inkább nem is képzelem el hogy nézhetsz ki.
2013. jan. 20. 23:41
3/5 anonim válasza:
Egy férfi legyen már szőrős! Nekem ez jön be! :)
4/5 anonim válasza:
öhm..csaj vagyok és én szedem..
ekkora hülyét..
-.-"
5/5 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és a barátnőmön kívül a többi haver csajnak is bejön, hogy formára szedetem a szemöldököm. Sőt, mondhatom, hogy barátnőm unszolására kezdtem el szedetni, aztán én is rájöttem, hogy sokkal jobb így, sokkal ápoltabb külsőt kölcsönöz az arcnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!