SRÁCOK! Nektek ez bejön?
Nektek bejön (bejött) 11 évesen egy olyan lány aki nevet a vicceteken és hasonló az ízlésetek?
Általános Kinézet:Fekete cicanadrág,színes,mintás póló/pulcsi.Kiengedett szőkés barna de inkább barnás hátközépig érő hajú lány?Hogyha 11 évesek vagytok akkor Legyetek szívesek írjatok teljes nevet!! köszi
Há' tesvírem oszt a bűröd mijen színű. he csaje?
Nekem nagyon bejönne ez, meg ki is...
11/ sukárcsávó
Üdv.: Lakatos Nintendó, Salgútarján
Hát, most kedvem lenne nekem is boldogítani téged egykét beszólással, de látom kaptál eleget, úgyhogy adok neked egy "normális" választ is.
Ugyan nem vagyok 11 éves, de akkoriban, bármennyire is hihetetlen mások számára, engem is érdekeltek ezek a dolgok.
Sőt, szerintem valamilyen szinten mindenkit.
Ha 11 éves vagy, és 11 éves fiúnak akarsz tetszeni, akkor akármivel is próbálkozol, nem lesz belőle semmi.
Úgyértem ha el is fogad "barátnőjének", Nem azért teszi majd mert bejössz neki, hanem mert tudja hogy másnak nincs, lesz kivel felvágni.
Várj egy kicsit még ezekkel a dolgokkal.
Többet is tudsz majd később, jobban is tapasztalod majd és sokkal szerencsésebb is később kezdeni.
UI.: Lassan írtam a szöveget, mert tudom hogy 11 évesen még nehéz gyorsan olvasni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!