Miért nem tudok sírni?
Figyelt kérdés
ha depi vagy ok nagyon,elkezd benedvesedni a szemem,de utána semmi.pedig szeretnék sírni,attól picit jobb....2009. dec. 29. 18:15
2/12 anonim válasza:
akkor te divatdepi vagy. Ne legyél depi ás kész.
3/12 A kérdező kommentje:
kösz -_- egyáltalán nem vagyok az,de te biztos jobban tudod....imádom ezt a rengeteg megértő embert -_-"
2009. dec. 29. 18:36
4/12 anonim válasza:
Én se tudok. Néha ha valami rossz történik úgy érzem, hogy na, most talán sikerül, de tök száraz marad a szemem és csak bámulom a plafont. Ez van. Valami rokonom meghalna azért biztos tudnék.
Utoljára a boldogságtól sírtam, az jó :D
5/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül az sir kinek könnyes a szeme,van olyan érzés is amikor az embernek gombóc van a torkában és úgy érzi nem tud nyelni,mert annyira küszködik az érzéseivel..szerintem ez sokkal komolyabb.
7/12 anonim válasza:
17:49
teljes mértékben igazad van...
8/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok érzelemszegény.nagyon is érzelmes vagyok.
2010. jan. 2. 14:17
10/12 anonim válasza:
14:17 Na és ez miben mutatkozik meg? Irj v mi érzelmeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!