Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érdeklem a "barátaim...

Miért nem érdeklem a "barátaimat"?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy elvárják, hogy mindig én keressem őket. Most, hogy szünet van, egyszer se kerestek. Nem foglalkoznak azzal, hogy élek-e egyáltalán, vagy mi van velem. Jó, talán nem is várhatnám el tőlük...nem tudom...mindig is ilyenek voltak. Olyan mintha, amikor valami bajuk van jó lennék, egyébként meg nem érdeklem őket. Ha valami baj van, mind hozzám szalad először, mert hogy én úgyis mindig kitalálok valamit, amivel megoldják a dolgot(ezt ők mondták). Én mindig próbálok kedves lenni velük, mindig segítek, amiben csak tudok... Szóval talán szükségük van rám....de csak ha bajuk van. Soha nem hívnak magukkal sehova, soha nem jutok eszükbe. Nagyon zavaró. Amikor ezt elmondtam nekik, a válasz az volt, hogy: "De minket érdekel, mi van veled." Nem is veszik észre, hogy ez nekem milyen rossz. De hát barátok nekem is kellenek...:S Most mit csináljak?
2009. dec. 29. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Velem is pont ez a helyzet.Amikor valami kell akkor rögtön szaladnak utánam,de az utcabálon is,hogy viselkedett az állitólagos legjobb barátnőm.És ami a problémádat illeti vágd a képükbe.Ha fontos vagy nekik akkor észreveszik magukat ha nem szerezz új barátokat.Én

pl. nagyonkedves vagyok minden emberhez,de még emiatt is kisugdolóznak a hátam mögött.

2009. dec. 31. 20:18
 12/13 anonim válasza:
Velem is ez "van", de rájöttem hogy ilyen szarház.. miatt nem fogok "kikészülni"... Am az ilyenek egytöl egyig csak egy pofozni való szánalmas férge. akiknek csak akor "vagy" jó ha kell nekik valami..
2009. dec. 31. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem is ez van....

Az osztályban 2-3 emberen kívűl mindenki utál.... egy hasonló eset:

tavalyi tanévben ( most 8.os vok) technika órán elkezdtem rajzolgatni, mert épp nem csináltunk semmit, abban az 5 percben...erre a tanár: Panka! Ne rajzolgass bugyikat!!!

mondhatom, égtem, mint az ólajtó, pedig madarakat rajzoltam...ez az első óránk volt

3. pedig népismeret...csoportokban szoktunk dolgozni, múlt órán is az volt...így a leckét is csoportban kaptuk.persze nekem kellett megcsinálni...Mindenki odajött hozzám, hogy odaadom-e a leckét...én hülye odaadtam neki...Mikor X kiment a táblához a leckével( az általam írottal, általa másolttal) Y ezt mondta: X! Te is a Pankáról másoltad le?! a tanár erre nem szólt semmit, és a többiek még egy köszönömöt sem mondtak, hogy megmentettem őket a karótól .... .(

2010. jan. 1. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!