Miért veszi el a barátaimat?
Figyelt kérdés
Van egy osztáltársam, akivel szoktam lógni eddig barátnőmnek hittem de folyamatosan azt veszem észre, hogy elszedi a barátaim.. mindig a középpontban akar lenni, volt 1 nagyon jó barátom de már hozzá is benyalta magát miért csinálja ezt??
17/L
2011. máj. 22. 09:55
1/4 anonim válasza:
Az extrovertált személyiség jobban vonzza az embereket, a barátnőd is ilyen.Nem veszi el őket, hanem ők pártolnak el tőled mert érdekesebb mint te.Az igazi barát nem fordul el, ezek szerint még nem volt igazi barátod.
2/4 A kérdező kommentje:
De a többiek inkább hozzám jönnek, mert látják hogy nyal.. szerintem féltékeny rám és azért akar azzal lógni, akivel én szoktam...
2011. máj. 22. 11:37
3/4 anonim válasza:
Ne barátkozz vele...sz*rd le magasról, nehogy már elszedjen tőled mindenkit...addig örülj, míg a többiek látják, hogy milyen is ő valójában, és inkább veled barátkoznak :)
Rossz természetű, gyenge személyiség, aki féltékeny rád, és ezt így mutatja ki.
17/L
4/4 anonim válasza:
Nyajj nekem is van ilyen idegesítő osztálytársam. Ugyanezt csinálta velem. Valszeg nem is szeret téged,csak kihasznált. Nagyon idegroncs egy nyalógép lehet, kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!