Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért veszi el a barátaimat?

Miért veszi el a barátaimat?

Figyelt kérdés

Van egy osztáltársam, akivel szoktam lógni eddig barátnőmnek hittem de folyamatosan azt veszem észre, hogy elszedi a barátaim.. mindig a középpontban akar lenni, volt 1 nagyon jó barátom de már hozzá is benyalta magát miért csinálja ezt??

17/L

2011. máj. 22. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Az extrovertált személyiség jobban vonzza az embereket, a barátnőd is ilyen.Nem veszi el őket, hanem ők pártolnak el tőled mert érdekesebb mint te.Az igazi barát nem fordul el, ezek szerint még nem volt igazi barátod.
2011. máj. 22. 10:25
 2/4 A kérdező kommentje:
De a többiek inkább hozzám jönnek, mert látják hogy nyal.. szerintem féltékeny rám és azért akar azzal lógni, akivel én szoktam...
2011. máj. 22. 11:37
 3/4 anonim válasza:

Ne barátkozz vele...sz*rd le magasról, nehogy már elszedjen tőled mindenkit...addig örülj, míg a többiek látják, hogy milyen is ő valójában, és inkább veled barátkoznak :)

Rossz természetű, gyenge személyiség, aki féltékeny rád, és ezt így mutatja ki.

17/L

2011. jún. 15. 17:23
 4/4 anonim válasza:
Nyajj nekem is van ilyen idegesítő osztálytársam. Ugyanezt csinálta velem. Valszeg nem is szeret téged,csak kihasznált. Nagyon idegroncs egy nyalógép lehet, kerüld el!
2011. jún. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!