Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék velük szórakozni...

Hogy tudnék velük szórakozni anélkül, hogy a barátaimat megbántanám? (Olvass tovább ha már itt vagy! ) =)

Figyelt kérdés

Szóval. Első amit tudni kell, hogy rocker vagyok. (13/L)Amióta az eszemet tudom rockot hallgatok, és lázadok. (Nem az a bőrdzsekis kemény rokker, csak enyhébb változat) De, nincs egy jófej züllött barátom se. Van egy lány, aki inkább olyan Hermione féle parancsolgatós, de depressziós is. És szörnyen lehúzza a kedvemet. Nemsokára lesz tábor, és ugye vele, meg még pár másik lánnyal alszok, akik közül még egy stréber, a másik kettő meg nagyképű. az osztályban még vannak jófej lányok, de ők meg idegesítenek, mert folyton ri.bancoskodnak. De inkább velük lennék fennt éjfélekig, mint a depisekkel aludni 10-kor. És igazából sz-arok bele, hogy őket megbántom, nem is a barátaim, de most hogy mennyek át a jófejekhez, hogy: Á helló. Jöttem bulizni, mert odaát temetői hangulat van? -.- nem hiszem...

A fiúkkal tök jó lenne lenni. Pl.: póker vagy kártya. Velük jól érezném magam, de ők meg azt hiszik, hogy olyan p-icsak vagyok mint a többi lány, és úgyse hívnak meg.

Áhh, sz-ar egy helyzet ez.

Na segítsetek légyszi, bármit tudtok.

Ui.: Nem kérek bunkó megjegyzéseket, hogy mekkora paraszt vagyok, meg hogy ha lázadok kicikizni. Oké? Eleget hallom anyáméktól.

És mégegy Ui.: NEM VAGYOK LEZBI!

2010. jún. 9. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak lázadsz, tele vagy ellentmondásokkal, de ez most nem számít. Mond meg nekik, hogy te bulizni szeretnél, tartsanak veled, ha nem, az már ne ma te hibád... és ennyi:D
2010. jún. 9. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján akármilyen jófejnek tűnnek azok a lányok, te nem ilelnél közéjük, és ők se fogadnának be, max. azért, hogy kihasználjanak. Maradj csak a barátaiddal, és ne ítélkezz a szokásaik felett, hiszen csak szereted őket, ha egyszer már barátok vagytok. Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok ha hiszed, ha nem, a kor és a személyiség is egyezik (én is rocker vagyok, vagyis azt mondják rám), de engem épphogy barátaim nem viselnek el, mert túlságosan elüt a véleményem az övékétől. Elvont vagyok nekik. De mégiscsak barátok vagyunk, egy azonos körből. Ők se mennek a suliban más lányokhoz barátkozni nélkülem, és én se nélkülük, hiába vagyunk midnen tekintetben ég és föld. AZért sok siekrt a nyarad kellemes eltöltéséhez :3
2010. jún. 9. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs a sok elírásért, de remélem, hogy érted~
2010. jún. 9. 21:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de én is ilyen vagyok. hogy olyan dolgok jutnak eszembe, és olyanokat mondok ki nyíltan, amiktől ők elborzadnak. azt hiszeik, hogy bolond vagyok néhe. elvont, de csak művészi. és sztem ez már nem barátság, amikor mindenki mindenkinek az agyára megy....
2010. jún. 9. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ez a helyzet, és valóban nem menthető, akkor keress új barátokat. Tényleg sokban hasonlítunk. Biztos találsz olyan társaságot, akikkel megegyezik a váleményetek, próbálj meg oda beilleszkedni, de amíg ez nincs meg, ne írd le a mostani abrátaidat.
2010. jún. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!