Hogy tudnék velük szórakozni anélkül, hogy a barátaimat megbántanám? (Olvass tovább ha már itt vagy! ) =)
Szóval. Első amit tudni kell, hogy rocker vagyok. (13/L)Amióta az eszemet tudom rockot hallgatok, és lázadok. (Nem az a bőrdzsekis kemény rokker, csak enyhébb változat) De, nincs egy jófej züllött barátom se. Van egy lány, aki inkább olyan Hermione féle parancsolgatós, de depressziós is. És szörnyen lehúzza a kedvemet. Nemsokára lesz tábor, és ugye vele, meg még pár másik lánnyal alszok, akik közül még egy stréber, a másik kettő meg nagyképű. az osztályban még vannak jófej lányok, de ők meg idegesítenek, mert folyton ri.bancoskodnak. De inkább velük lennék fennt éjfélekig, mint a depisekkel aludni 10-kor. És igazából sz-arok bele, hogy őket megbántom, nem is a barátaim, de most hogy mennyek át a jófejekhez, hogy: Á helló. Jöttem bulizni, mert odaát temetői hangulat van? -.- nem hiszem...
A fiúkkal tök jó lenne lenni. Pl.: póker vagy kártya. Velük jól érezném magam, de ők meg azt hiszik, hogy olyan p-icsak vagyok mint a többi lány, és úgyse hívnak meg.
Áhh, sz-ar egy helyzet ez.
Na segítsetek légyszi, bármit tudtok.
Ui.: Nem kérek bunkó megjegyzéseket, hogy mekkora paraszt vagyok, meg hogy ha lázadok kicikizni. Oké? Eleget hallom anyáméktól.
És mégegy Ui.: NEM VAGYOK LEZBI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!