Van még valaki rajtam kívül, aki ilyen?
Az van, hogy nagyon magas a tűréshatárom, vagy hogy mondják ezt. Szóval elviselem, bárki bármit mond nekem, vagy bármit csinálnak. Bármit képes vagyok megbocsátani. Sőt még jobban össze is barátkozom azokkal, akik miatt valami rossz történt velem.
Egy példa, a legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy hajtottam egy helyes pasira, aztán egyszer csak bemutatott nekem egy csajt azzal, hogy ők járnak. Hiába voltam féltékeny, összebarátkoztam vele, és azóta nagyon jóban vagyunk. Azóta már jegyben járnak, mi meg legjobb barátnők vagyunk.
Másik példa, van egy osztálytársam, akivel azelőtt soha nem beszélgettem, aztán amikor témát kellett választani évfolyamdolgozathoz, összevesztünk egy témán, végül is ő szerezte meg, nekem meg az egyik legbénább jutott. És annak ellenére, hogy haragudtam rá, sokat beszélünk azóta, jó haverok lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!