Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nem tudom "normáli...

Mit tegyek? Nem tudom "normálisan" szeretni. (lenn)

Figyelt kérdés
Az van hogy egyszerűen nem szeretem az anyámat, mint gyerek az anyját. Egyszerűen nem tudom úgy megölelni. Persze szeretem csak.. olyan furcsa. Apuhoz(aki nem lakik velünk) teljesen másként viszonyulok. Meg tudom szeretetből ölelni, és neki igazából mondom hogy szeretlek. De anyunak nem tudom úgy mondani. Néha már undorodom tőle. Meg idegesít. Folyton.És akármit mond egyszerre ideges tudok tőle lenni. Meg ahogy néha beszél már az felhúz. Olyan mintha nem is lenne anyám.Teljesen úgy érzem. És ha tehetném apuhoz költöznék. Ez miért lehet? Miért érezhetem ezt?
2009. dec. 27. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Más meg szülő nélkül nő fel... (sóhaj)

Ennyiből nem sokat lehet leszűrni, bár nagyon furcsa vagy.

2009. dec. 27. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tini vagy ilyenkor a szülő az ellenség. Anyukádal laksz ő az akivel napi szinten harcolsz. Anyud mond nemet a bulikra, a haverjaidra, a drága videójátékra. Ha apukádhoz költöznél ő is rádszól ha nem mosogatsz magad után. Azért "szereted" jobban apudat mert ritkán találkoztok és olyankor ő se akkar egy tinivel veszekedni mert az fárasztó.
2009. dec. 27. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ? ha 16-7 alatt akkor szerintem ne aggódj , idővel változni fog
2009. dec. 28. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!